Master your mindset – Michael Pilarczyk

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Waarom doe je wat je doet? Wat wil je écht? Dit boek gaat over deze belangrijke levensvragen.

Korte inhoud
Master Your Mindset: Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek.

Michael Pilarczyk schreef een persoonlijk verhaal over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten. Hij vertelt hoe een plaatjesdraaier van Radio 538 zakenman werd en nu duizenden mensen inspireert als leraar in levenskunst. Zijn filosofie en strategie ontwikkelde hij in de afgelopen vijfentwintig jaar op basis van eigen ervaringen en hij liet zich inspireren door Napoleon Hills Think and Grow Rich en door Quantum Leap Advantage van zijn zakelijk mentor Dan Peña.

Verander je denkwijze en je leven zal veranderen.


Auteur
“Michael Pilarczyk is personal performance teacher, schrijver en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en zakelijk succes. Als expert in het herprogrammeren van mindset heeft hij veel mensen begeleid om meer plezier, rust, succes en geluk te ervaren in hun leven. Michael weet belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten. Hij verdiept zich al jaren in bewustzijn, psychologie en de kracht van gedachten; mindset.” (lees meer op michaelpilarczyk.com)


Mijn mening
Na het lezen van Michaels roman Dansen in de hemel, wat vol mooie uitspraken staat en als een soort spiritueel sprookje leest, was ik betoverd door de schrijf- en vertelwijze van Michael, een erg inspirerend persoon. Het was me dus meteen duidelijk dat ik dit boek moest lezen! Het onderwerp, ‘Leef je mooiste leven’ door je denkwijze te veranderen, past perfect bij deze helaas nog steeds wat mindere periode in mijn leven en is iets waar ik hard mee bezig ben.

Michael vertelt in dit boek eerst zijn levensverhaal, om te laten zien hoe hij gekomen is waar hij nu is en doet wat hij nu doet. Dan legt hij de filosofie uit voor succes en geluk; het gaat over de kracht van je gedachten en dat je de juiste vragen moet stellen aan jezelf om erachter te komen wat je écht wilt. In het derde deel gaat het over het ‘masteren’ van je mindset, over hoe je je denkpatronen moet doorbreken met zes stappen naar blijvende verandering. In het laatste deel komt de strategie uitgebreid aan bod ‘de routekaart naar succes en geluk’: er is een gratis aanvullende online cursus (ik heb me meteen aangemeld!), tien vragen om je op weg te helpen, twaalf oorzaken van mislukking en de twaalfstappenstrategie die je stap voor stap moet doorlopen om dromen om te zetten in werkelijkheid. Het toverwoord is: DOEN!

Ik heb dit boek vol wijsheid en inspirerende quotes intens geboeid zitten lezen. Ik werd geconfronteerd met mezelf, ik raakte geïnspireerd om nog harder te werken aan verandering en ik kreeg er hoop van, hoop dat het ook echt gaat lukken. De strategie in dit boek is op vele gebieden in je leven toepasbaar, je kunt er je privéleven mee aanpakken en je zakelijke leven. Geluk en succes is op alle gebieden mogelijk.
Het boek is helder, sympathiek, motiverend en ontzettend inspirerend. Dus: aan de slag! Of zoals Michael het zegt: Just fucking do it!

Master your mindset
ISBN 9789079679423 – Uitgever: Invictus – 224 pagina’s – Verschenen: november 2016

[bol_product_links block_id=”bol_5889b341c7d9e_selected-products” products=”9200000064068414,9200000073787845″ name=”master your mindset” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Master your mindset – Michael Pilarczyk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.