Liever met Lef – Dagmar Valerie

liever-met-lef

In ‘Liever met Lef’ deel ik met jou persoonlijke ervaringen, tips, quotes en inspiratie om je vooruit te helpen hoe je jouw dromen kunt omzetten in acties.

Korte inhoud
In ‘Liever met lef’ inspireert blogger Dagmar Valerie je om positief in het leven te staan en altijd te blijven dromen. Haar eigen levensverhaal is hierin de rode draad.

Het leven voor de volle 100% leven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. Met motiverende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen. Wat staat er op jouw bucketlist? Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef!

Niemand is perfect, aan de slag met meer zorgeloos genieten!

Auteur
“Dagmar Valerie werkt als marketeer en blogt op ByDagmarValerie.nl over lifestyle en happiness. Ze is getrouwd met haar droomman Jordy en ze hebben een kat die luistert naar de naam Poes. Ze houdt van sushi, lezen, hardlopen en reizen. Haar levensmotto? Focus on the good and good things will happen.

… droom niet je leven, maar leef je dromen!

Mijn mening
Ik ‘ken’ Dagmar al een paar jaar, door het bloggen, en ik weet dat ze een mooi en heel positief mens is. Het verbaasde me dus niets dat ze met een boek over positiviteit kwam! Het past echt bij haar om mensen te willen motiveren en enthousiasmeren. De cover van dit boek straalt al wat uit vind ik, het sprak me meteen aan.

Ik heb dit boek in één avond gelezen, ik zat er echt van te genieten en heb er een hoop uitgehaald. De vormgeving is zeer aantrekkelijk (al had het boek van mij ietsje kleiner qua formaat gemogen, om lekkerder vast te houden) en de inhoud is heel erg fijn en écht Dagmar.

In deze moeizame fase van mijn leven is dit boek precies wat ik nodig heb. Het zit vol positiviteit, motivatie, inspiratie en herkenning. Er staan persoonlijke stukken in, wat het een heel informeel gevoel geeft, alsof je de auteur echt goed kent en waardoor het heel laagdrempelig is. En er staan een aantal opdrachten in die je doen nadenken over wat je werkelijk wilt, wat je dromen zijn, hoe je die gaat realiseren en die je doen denken in oplossingen in plaats van problemen.

Ik was al fan van Dagmar, maar door dit boek heb ik nóg meer bewondering gekregen voor deze duizendpoot en onze Nederlandse Brené Brown 😉 Liever met Lef én Dagmar zullen gegarandeerd een inspiratie zijn voor velen!

Liever met Lef
ISBN 9789043527224 – Uitgever: Kok – 128 pagina’s – Verschenen: september 2016

[bol_product_links block_id=”bol_58120686ab9d4_selected-products” products=”9200000059982891,9200000065946857″ name=”Liever met lef” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Liever met Lef – Dagmar Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.