Verdacht – Carry Slee (+ winactie!)

verdacht-kopie

‘Ik vind dat we het filmpje aan de politie moeten laten zien,’ zegt Tess. ‘Je weet maar nooit.’

Korte inhoud
Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.
Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.

Uit de gegevens op zijn laptop blijkt dat hij contacten heeft met een criminele organisatie. Daarom blijft hij voorlopig vastzitten.

Auteur
“Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.”

Mijn mening
Ik hou van jeugdthrillers en ik hou van de jeugdthrillers van Carry Slee. Zij weet altijd hele realistische verhalen en personages neer te zetten en haar boeken lezen als een trein.

Ook Verdacht is weer zo’n boek waarin ik door wilde blijven lezen om erachter te komen wat er nou precies gebeurd is bij de overval en waarom Brahim zo vreemd doet. Ook leefde ik enorm mee met hoofdpersoon Tess die een hoop te verduren krijgt en wiens relatie met Victor en vriendschap met Rachel flink onder druk komen te staan. (veel meer kan ik niet vertellen zonder te spoileren!)

Dit verhaal over vriendschap, vertrouwen en trouw is erg spannend en pakkend vanaf het begin tot aan het vlotte einde. Minpuntje vond ik dat het op het eind wel érg vlot ging en dat ik hoe het daar liep niet helemaal geloofwaardig vond…
Neemt niet weg dat het weer een lekker weg lezende, spannende jeugdthriller is waar velen met mij van zullen genieten!

(Meer over Verdacht & Carry Slee TV lees je hier)

Winnen!
Ben je door mijn recensie nieuwsgierig geworden en wil je erachter komen hoe dit verhaal afloopt? Dan heb je mazzel, want ik mag van de uitgever één exemplaar van het boek weggeven! Wat moet je doen?

  • je volgt me via Twitter, Facebook of Instagram, ook is het leuk als je Carry Slee volgt op Twitter en/of Facebook
  • je laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig e-mailadres
  • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
  • je kunt reageren t/m dinsdag 1 november, woensdag 2 november neem ik contact op met de winnaar
  • de winnaar reageert binnen 3 dagen, anders kies ik een nieuwe winnaar

De winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Nakita! En bedankt voor het meedoen allemaal!!

Succes!
-X- Judith

Verdacht
ISBN 9789048834488 – Uitgever: Carry Slee (Moon Uitgevers) – 256 pagina’s – Verschenen: september 2016

[bol_product_links block_id=”bol_580cb6ffee193_selected-products” products=”9200000060020072,9200000064061661″ name=”Verdacht” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

14 thoughts on “Verdacht – Carry Slee (+ winactie!)

  1. Carry Slee was(/is) echt een jeugd favoriet! Zou heel graag dit nieuwe boek van haar hand lezen gewoon om weer even helemaal heerlijk van haar schrijfkunsten te mogen genieten!
    Volg via FB onder mijn eigen naam en via Instagram, twitter (ook getweet), Bloglovin’ (geliked en gesaved) onder (@)TurtleBookwurm
    Volg Carry Slee ook op FB en twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.