Inspirerend Leven Notebook

inspirerend-leven-notebook

Kwetsbaarheid
begint met moed. Moed
om er te zijn en jezelf
te laten zien.
Brené Brown

Beschrijving
“Dinsdag 19 juli (met volle maan) is het Inspirerend Leven Notebook verschenen. Het is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand die je lief is! Vol wijsheden, lijstjes en prachtige vormgegeven bladzijdes met ruimte voor jouw gedachtes. Heb je een idee, een verhaal in je hoofd, of moet je gewoon even je hart luchten? Schrijf het op in het Inspirerend Leven Notebook.

Geluk vind je niet door te zoeken naar het grote, maar door te leren genieten van het kleine.

Het notebook heeft een handig A5 formaat, een ringband en een elastieken band.”

Wat zijn je zeven mooiste plekken om te wandelen?
Heb je ze nog niet? Ontdek ze dan!

inspirerend-leven-notebook2
Mijn mening
Ik ben al een tijdje fan van de website inspirerendleven.nl, je vindt daar zoveel fijne, mooie en inspirerende artikelen. Ook van alles wat ze delen op Facebook, Instagram en Twitter word ik blij. Er komt zoveel moois voorbij, mooie woorden vooral, en laat ik nou onwijs genieten van mooi vormgegeven spreuken en uitspraken.

Een tijdje terug ontving ik hun vorige Inspirerend Leven Notebook, waar ik tijdens de periode dat ik het hardst aan mezelf moest werken heel veel woorden in opgeschreven heb. Tussen alle mooie woorden en afbeeldingen van het notitieboek door. Dat notitieboek is al een tijdje vol, gelukkig is er nu weer een nieuw exemplaar! Zo mogelijk nóg mooier dan de vorige.

Het A5 formaat is aangenaam, want zo is er ruimte voor de prachtige afbeeldingen en quotes die al in het notitieboek gedrukt staan én genoeg ruimte voor je eigen notities. Naast afbeeldingen en quotes staan er ook vragen en opdrachten in het boek; “maak een bucketlist”, een loopmeditatie, “wat zijn je vijf lievelingsboeken?”, etc., etc…
Zo is het een heus invulboek geworden, wat als je het volgeschreven hebt een mooi naslagwerk voor jezelf, over jezelf is.

Het Inspirerend Leven Notebook is zoveel meer dan alleen een notitieboek. Het is de perfecte combinatie van inspirerende afbeeldingen, quotes, opdrachten en notitieruimte. Ik hou ervan!

inspirerend-leven-notebook3

4 thoughts on “Inspirerend Leven Notebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.