Druk, druk, druk…

book
Lieve allemaal,
Even een kort berichtje van mij! Ik ben afgelopen week begonnen met mijn werkervaringsstage bij Clavis Uitgeverij. Erg spannend en erg wennen! Alles is nieuw, ik moet een hoop leren. Een “angstig” iemand als ik kan daar erg onzeker van worden! Gelukkig heb ik lieve en geduldige collega’s en is er een hoop leuks te ontdekken. En ik waan me daar tussen de kinderboeken en posters e.d. in de hemel, dat snappen jullie!

Ik ben van één dag werken, in mijn woonplaats, naar drie dagen werken met ruim een uur en een kwartier reistijd gegaan, dat zorgt er op dit moment even voor dat ik dood- en doodmoe ben en weinig energie/zin heb voor andere dingen. Zo heb ik bijvoorbeeld afgelopen week op één kinderboekje na helemaal niets gelezen! Niet fijn en geen goed teken 🙁
Mijn boeken en mijn blog zijn mijn allergrootste passie en als je daar dan niet aan toe komt…

Ik weet dus ook even niet hoe het hier op mijn blog gaat verlopen… Ik ben bang dat ik mijn hoge lees- en blogtempo van de afgelopen tijd voorlopig niet meer ga halen, dus dat mijn blogfrequentie ook wat omlaag zal gaan. En op het moment merken jullie al dat ik wat meer kinderboeken plaats, dat is gewoon omdat die wat minder tijd kosten om te lezen en bespreken.

Ik hoop maar dat jullie me trouw blijven volgen! En dat ik als ik een beetje gewend ben aan mijn nieuwe weekindeling ik ook weer meer energie en zin krijg om te lezen en bloggen, want dat is uiteindelijk hetgeen ik het allerliefste doe!

-X- Judith

18 thoughts on “Druk, druk, druk…

 1. Lieve Judith, het advies wat ik je kan geven is: forceer jezelf niet, je blog zou een plek moeten zijn waar je lekker naartoe kunt ‘vluchten’ en lezen hét momentje voor jezelf. Er zijn bij mij ook wel eens woelige periodes, maar dan blogde ik maar wat minder frequent, dat gaf mij ook rust en ik wist dat ik vanzelf weer tijd zou krijgen om te lezen. Dat komt altijd goed en vanzelf weer terug in balans is mijn ervaring.

 2. Zodra ik ging werken, ging ik ook veel minder lezen. Werken kost Helaas veel tijd :p Maar nu begin ik weer wat meer tijd te vinden om te lezen (vooral bij het ontbijt), dus dat komt vanzelf wel weer 🙂 En bloggen is dus gewoon vooral in het weekend voor mij. Ik blijf je gewoon volgen hoor 😉

 3. Judith, maak je vooral niet te druk! Er zijn nu eenmaal van die periodes waarin de prioriteiten verschuiven. Ik merk dat zelf als gevolg van onze verhuizing, waardoor ik meer reistijd heb, dus kortere avonden en navenant minder leestijd.
  Ik ben ervan overtuigd dat jouw volgers jou de ruimte gunnen. Geniet zo veel mogelijk van alle ervaringen en maak van elke dag een feestje.

 4. Hallo Jucith,

  Wat goed, gefeliciteerd met je stageplek, Geweldig en dat het allemaal nieuw is en veel indrukken is zo hoor, geef het rustig de kans om te wennen en je blog en lezen komt wel weer. Tijd he en geduld. Heel veel succes.

  groetjes,

 5. Succes met je werkervaringsplek! Erg leuk!

  Werken en tegelijkertijd bloggen kan lastig zijn. Ik merk het ook bij mezelf. De ene week is het druk op werk, dan heb ik maar 2 blogpostst. Maar wanneer het rustig is op mijn werk, dan kan ik er zo 4 uit mijn mouw schudden. Een echt balans is ver te zoeken haha.

  Neem dus gewoon je tijd! 🙂

 6. Werken kost tijd helaas, maar je stageplek klinkt in ieder geval ontzettend leuk! Gewoon van genieten dus en dan komt er vanzelf wel weer een nieuw ritme waar je je lekker bij voelt. Jouw blog/leesfrequentie lag trouwens ook wel bizar hoog de laatste tijd, ik was ernstig jaloers ;).

 7. Wat klinkt dat als een leuke stage! En eh.. over het blijven volgen hoef je je volgens mij niet druk te maken. Gewoon doen wat goed voelt en past op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.