Winactie: Nachtblauw #biebmiepje3jaar

Nachtblauw
Maak kans op een exemplaar van Nachtblauw

Weggedoken in mijn mantel, de huik over mijn hoofd getrokken, kijk ik hoe Alkmaar kleiner wordt. Ik ben nooit verder geweest dan deze stad, heb geen idee wat me te wachten staat in Amsterdam. Het enige wat ik weet is dat ik er vanaf nu helemaal alleen voor sta.

Ik plaatste laatst mijn recensie van het nieuwste boek van Simone van der Vlugt, Nachtblauw, en daarin konden jullie lezen dat ik het een geweldige historische roman met spannende elementen vond. (de recensie kun je hier teruglezen) Nu hoop ik natuurlijk dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en het boek ook graag willen lezen!

Om mijn 3e blogverjaardag te vieren mag ik van Ambo Anthos één exemplaar van Nachtblauw weggeven, dus staat dit boek hoog op je verlanglijstje, doe dan gauw mee!

Nachtblauw
Winactie

Wat moet je doen om kans te maken?

 • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
 • in die reactie laat je me weten wat jouw favoriete Simone van der Vlugt boek is
 • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
 • je reageert uiterlijk dinsdag 29 maart, woensdag de 30e neem ik contact op met de winnaar
 • ben je de winnaar? reageer dan aub uiterlijk 1 april op mijn mail

De winactie is afgelopen! De winnaar is Bernadette, zij heeft een mailtje ontvangen. Dank jullie wel voor het meedoen allemaal!
Dit is de top 3 Simone van der Vlugt boeken die uit jullie reacties kwam:

 1. De Reünie
 2. De lege stad
 3. Rode sneeuw in december

-X- Judith

72 thoughts on “Winactie: Nachtblauw #biebmiepje3jaar

 1. Van harte gefeliciteerd met je jubileum en je mooie, nieuwe huisstijl. Ik vond zelf Jacoba, dochter van Holland een mooi boek. Ik zou Nachtblauw graag meenemen op vakantie, lekker voor de tent enzo 😉

 2. Ik ben nog een favoriet boek vergeten aan te geven, maar volgens mij zou dit mijn eerste boek zijn van haar wat ik zou gaan lezen, al hoewel ik er meerder op mijn nog te lezen lijst heb staan 😉
  .

 3. Van harte gefeliciteerd met je jubileum, ik doe graag mee, lijk me een heel erg mooi boek om te lezen.

  Groetjes Anneliese

  🙂

 4. Mijn allereerste kennismaking met deze auteur is 16jaar geleden op het voortgezet onderwijs haha ik las toen de Amulet! Daar was ik toen helemaal onderste boven van, het ging over heksenverdenkingen en hoe ze gepakt en verbrand werden.. En mijn eerste echte thriller dat ik ooit las was Op klaarlichte dag. Dat boek vond ik zo spannend! En het had me echt op een dwaalspoor gezet. Top auteur!

 5. Gefeliciteerd met je blog.
  Ik lees vaak je recensies, duidelijk, bondig en overtuigend 🙂
  Ik heb geen favoriet boek van deze auteur omdat ik er nog nooit iets van heb gelezen.
  Gemiste kans? 🙁

 6. Gefeliciteerd met je blog! Tijd gaat snel als je lol hebt 😛

  Ik volgde je blog al op fb maar heb nu ook bloglovin en via wp nog even gedaan.
  Wil graag een kans maken op het verhaal omdat hij mij heel erg aantrekt. Verder heb ik nog nooit een boek van haar gelezen, slecht he.
  Maar dat wil ik nu graag recht zetten.

 7. Ik heb vorige week rode sneeuw in december uitgelezen, echt ronduit geweldig! (en erg historisch correct, ik ben afgestudeerd op deze zelfde periode ;-)) Maar toch is de keuze moeilijk, want Jacoba dochter van Holland was ook prachtig, en eigenlijk zijn al haar historische boeken geweldig! Kortom, ik kan niet wachten tot ik dit boek in 1 ruk uit kan lezen!

 8. Jacoba, dochter van Holland vond ik het mooiste boek,al lees ik alle boeken van Simone graag,Ik ben erg benieuwd naar nachtblauw.

 9. Gefeliciteerd met je jubileum! Dit boek staat bovenaan mijn lijstje van boeken die ik graag wil lezen. Ik ben gek op de boeken van Simone van der Vlugt, zowel de historische romans als haar thrillers. Rode sneeuw in december staat bovenaan mijn lijst!

 10. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Wat een fantastische auteur is Simone van de Vlugt! Een favoriet boek kiezen vind ik daarom nogal moeilijk, de mooiste boeken van haar vind ik haar historische (jeugd)romans! Rode sneeuw in december vind ik echt prachtig. Het eerste boek dat ik van haar las was Amulet, dit vind ik niet een van haar mooiste jeugdboeken, maar heeft er wel voor gezorgd dat ik sinds dien al haar boeken graag wil lezen! Nachtblauw van haar heb ik nog niet gelezen en zou daarom heel graag kans maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.