Winactie: Nachtblauw #biebmiepje3jaar

Nachtblauw
Maak kans op een exemplaar van Nachtblauw

Weggedoken in mijn mantel, de huik over mijn hoofd getrokken, kijk ik hoe Alkmaar kleiner wordt. Ik ben nooit verder geweest dan deze stad, heb geen idee wat me te wachten staat in Amsterdam. Het enige wat ik weet is dat ik er vanaf nu helemaal alleen voor sta.

Ik plaatste laatst mijn recensie van het nieuwste boek van Simone van der Vlugt, Nachtblauw, en daarin konden jullie lezen dat ik het een geweldige historische roman met spannende elementen vond. (de recensie kun je hier teruglezen) Nu hoop ik natuurlijk dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en het boek ook graag willen lezen!

Om mijn 3e blogverjaardag te vieren mag ik van Ambo Anthos één exemplaar van Nachtblauw weggeven, dus staat dit boek hoog op je verlanglijstje, doe dan gauw mee!

Nachtblauw
Winactie

Wat moet je doen om kans te maken?

 • uiteraard volg je mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig e-mailadres
 • in die reactie laat je me weten wat jouw favoriete Simone van der Vlugt boek is
 • delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief
 • je reageert uiterlijk dinsdag 29 maart, woensdag de 30e neem ik contact op met de winnaar
 • ben je de winnaar? reageer dan aub uiterlijk 1 april op mijn mail

De winactie is afgelopen! De winnaar is Bernadette, zij heeft een mailtje ontvangen. Dank jullie wel voor het meedoen allemaal!
Dit is de top 3 Simone van der Vlugt boeken die uit jullie reacties kwam:

 1. De Reünie
 2. De lege stad
 3. Rode sneeuw in december

-X- Judith

72 thoughts on “Winactie: Nachtblauw #biebmiepje3jaar

 1. Blauw water is mijn favoriete boek van Simone van der Vlught,want de onderhuidse spanningen spatten van de badzijdes af!

 2. Gefeliciteerd met je mooie blog!
  Ik heb nog niks van Simone gelezen maar dit boek spreekt me erg aan, mede door jouw recensie!
  Normaal lees ik fantasy maar voor de afwisseling en omdat ik graag zo nu en dan iets lees wat ‘ echt is, lees ik historische romans.

 3. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Mijn favoriete boek van Simone van der Vlugt is Rode sneeuw in december. Een aangrijpende en boeiende roman, die veel indruk op me heeft gemaakt.

 4. Gefeliciteerd Judith!
  En wat moeilijk om te kiezen…ik zat bij allemaal op het puntje van m’n stoel. Schaduwzuster dan toch maar! 🙂

  Groetjes, Marlon

 5. Allereerst Gefeliciteerd! Ik heb eigenlijk geen favoriet. Ik vind ze allemaal goed. Alleen deze heb ik nog niet gelezen, dus ik ben benieuwd.

 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Mijn favoriete boek is Rode sneeuw in december. Een aangrijpende en boeiende roman over een interessante periode uit onze geschiedenis.

 7. Gefeliciteerd! Ik zou dit boek graag willen winnen. Mijn favoriete boek van Simone van der Vlught is De lege stad, wat zich afspeelt in Rotterdam en door haar verhaal heb ik de geschiedenis van de stad tijdens de WO-II beter leren kennen.

 8. Gefeliciteerd met je 3e blog-verjaardag, “dat er nog veel blogverjaardagen volgen’. Het 1e boek wat ik van Simone v.d.Vlugt gelezen heb was de Slavenring, is mij bijgebleven als een prachtig boek, ook andere titels zijn goed. nachtblauw lijkt mij ook weer een prachtig boek.

 9. Ohhh dit boek wil ik al vanaf voordat het uit is zooo graag lezen. Hoe tof zou het zijn hem te winnen? Mijn topper van Simone is de lege stad. Reuze benieuwd of nachtblauw Daarnaast komt te staan. Ik ga duimen!

 10. Ohh wat wil ik dit boek al graag lezen vanaf dat het aangekondigd is, dus hoe gaaf zou het zijn om het te winnen! Mijn favoriete tot nu toe is met stip op 1 de lege stad. Hopelijk komt nachtblauw daarnaast te staan. Ik ga duimen!

 11. Gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum. Ik vond “in mijn dromen” een heel mooi boek. Toevallig zaten wij in Marakech toen ik in dit boek begon. Ik ben heel erg benieuwd naar “Nachtblauw” van Simone van der Vlugt word ik altijd heel erg blij.

 12. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik volg je waar ik maar kan met veel plezier. Ik loot graag mee voor dit gave boek, die staat inderdaad hoog op mijn verlanglijstje. Mijn favoriete boek van Simone is Morgen ben ik weer thuis.

 13. Van harte gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag!
  Simone van der Vlugt blijft mijn favoriete schrijfster. Ook dit boek zou ik dus heel graag willen lezen!
  Tot nu toe is mijn favo boek Blauw water. Wie weet kan Nachtblauw het overtreffen?

 14. Gefeliciteerd met je 3-jarig blogbestaan. Ik volg je op Facebook en Twitter. Ik moet bekennen dat ik nog nooit een boek van Simone van der Vlugt heb gelezen, dus geen favoriet. Over dit boek heb al veel goede recensies gelezen, dus hoop dat dit het eerste boek zal zijn dat ik van haar lees.

 15. Dit boek staat zeker hoog op mijn verlanglijstje dus ik doe graag mee! Mijn favoriete boek van Simone van der Vlugt is de historische jeugdroman Slavenring. Dat was het eerste boek wat ik van haar las en ik vond het geweldig! Het heeft toen een enorme indruk op me gemaakt.

 16. Gefeliciteerd!

  Wat een lastige. Ik heb zoveel van Simone gelezen en vond ze zo ontzettend goed. Ik denk dat ik dan ga voor Zwarte Sneeuw. Het was het eerste boek wat ik van haar las en ik heb het zelfs een keer kunnen laten signeren.
  Ik ben erg benieuwd naar Nachtblauw!

 17. Wauw 3 jaar alweer, de tijd gaat hard! Mijn favoriete boek is: ‘in mijn dromen’ dit boek heb ik echt vol verbazing zitten lezen. Ben erg benieuwd naar dit boek!!

 18. Simone van der Vlugt is voor mij echt de aller beste schrijfster! Haar beste boek vind ik : In mijn dromen.
  Misschien dat dit boek mijn nummer 1 kan verslaan.

 19. Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Ik ben gek op historische romans en moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit iets van haar gelezen heb. Het wordt dan de primeur 😉 Ook wat waard!

 20. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Mijn favoriete boek van Simone is Jehanne. Het stond ooit op mijn leeslijst voor de middelbare school en ik herinner me nog goed dat ik nachtenlang opbleef om dit boek uit te krijgen. Ook De lege stad vond ik heel goed.

 21. Heb alleen van Simone van der Vlugt het boek de Reünie gelezen. En ik vier graag jouw 3e blogverjaardag mee en hoop dat er nog vele jaren bijkomen! En zou ook heel graag dit boek Nachtblauw willen lezen. En misschien wordt dat wel mijn favoriet!

 22. Mijn favoriete boek van Simone van der Vlugt is het boek de Reünie. Super spannend, zoals bijna alle boeken van haar! Ik kan niet wachten om het boek Nachtblauw te lezen 🙂

  Happy blogparty!

 23. Heb veel boeken gelezen van Simone en ze zijn stuk voor stuk goed.
  Wat mij enorm aansprak was : Aan niemand vertellen en Morgen ben ik weer thuis, maar ook Op klaarlichte dag en de Reünie.

 24. Gefeliciteerdd 🙂 Ik heb al heel veel boeken gelezen, maar heb eigenlijk geen favoriet. Ik vind haar heel goed schrijven. Dit boek heb ik nog niet gelezen dus ik ben erg benieuwd!!

 25. Al je boeken gelezen , ook de jeugdboeken, want je wilt ieder kind het juiste boek meegeven, zelf vond ik Blauw water uit 2008 goed. Maar alle boeken zijn op zich zeer goed geschreven..
  Jij gefeliciteerd met je weblog en ga hopelijk nog een lange tijd door.

 26. gefeliciteerd ik lees erg graag en vind alle boeken van Simone van de vlucht leuk maar dit vond ik tot nu toe het leukste boek De reünie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.