Valentijnstip: Heb lief – Lars van der Werf

Heb lief

Door als ik wakker word
dat lief zachte geluidje
van een zoen van jou op
m’n wang, ben ik vanaf
het begin voor de rest
van de dag niet bang

Korte inhoud
“Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend eenvoudig, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Liefde, verlangen en geluk maar ook gemis en verdriet komen allemaal voorbij.

Een bundel versjes van Lars van der Werf is het ideale cadeautje voor geliefden, familie en iedereen die je een warm hart toedraagt. Zijn eerste boekje was een succes, net als zijn optredens, waarbij hij op verzoek versjes op maat schrijft. Met zijn tweede bundel Heb lief voorziet hij zijn vele fans van 120 gloednieuwe versjes.”

Heb lief2
Auteur

“Lars van der Werf (Rotterdam, 1987) is een Rotterdamse dichter die al versjes schrijft zo lang als hij zich kan herinneren. Per trein en ander openbaar vervoer trekt hij er met zijn typemachine op uit om versjes op maat te schrijven en overal te verkondigen dat ‘Heb lief’ is waar het leven om draait. Zijn eerste bundel Versjes van Lars verscheen in 2014, gevolgd door Heb lief in februari 2016.”

Heb lief3

Mijn mening
In 2014 kocht ik Versjes van Lars nadat ik al een heleboel mooie versjes op Social Media voorbij had zien komen. Zo had ik een heerlijke verzameling liefdevolle en grappige versjes in huis. Op de Margriet Winterfair van dat jaar ontmoette ik Lars en hij schreef een “versje op maat” voor mij (zie bovenstaande foto). Dat iemand dat zomaar uit zijn mouw weet te schudden vind ik zo mooi!

Nu is er dan Heb lief, het tweede boekje vol versjes van Lars. Ook hierin heb ik weer heel veel versjes gemarkeerd met een plakkertje. Er staan zoveel mooie, ontroerende, grappige en rake versjes in. Mijn tip aan de uitgeverij: lever de volgende versjesbundel van Lars mét speciale Lars post-its 🙂
De versjes uit Heb lief bezorgen je een lach op je gezicht! Deze bundel is een ideaal cadeautje voor een geliefde. Perfect voor Valentijnsdag ook… (tip!)
En natuurlijk kun je ook jezelf er lekker mee verwennen, want ook jij verdient mooie woorden!

Ik ben weer (of eigenlijk nog steeds) verliefd op de versjes van Lars! Jij ook?

Heb lief4
Heb lief

ISBN 9789029091190 – Uitgever: Meulenhoff – 128 pagina’s – Verschenen: februari 2016
Bestel je dit boek via deze link bij Bruna, dan krijg ik er een kleine vergoeding voor.

0 thoughts on “Valentijnstip: Heb lief – Lars van der Werf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.