Blogbom: Misschien ooit – Colleen Hoover

Misschien ooit

Misschien ooit is meer dan alleen een verhaal. Het is meer dan zomaar een boek. Het is een ervaring, die we graag en dankbaar met je willen delen.

Korte inhoud
Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer’s block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit, gratis te beluisteren. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.”

Blogbom
Ik was laatst op de WinterBBB bij VBK Uitgevers, waar ik een exemplaar van Misschien ooit meekreeg. Helaas ben ik er niet toegekomen om hem te lezen, druk druk druk 😉 Maar, ik wil wel graag meedoen aan de blogbom om zo aandacht te creëren voor dit ongetwijfeld mooie verhaal!

Eerder las ik Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover en dat boek vond ik geweldig. (recensie) Ik heb dus hoge verwachtingen van dit nieuwe boek van haar hand. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen, tot nu toe heb ik namelijk nog geen een New Adult van Zomer & Keuning gelezen die me tegenviel.

Het leuke aan dit boek is dat er extra’s bijzitten, die de leeservaring verdiepen. Zo staat er een epiloog op de website van de uitgever én zit er een soundtrack bij het boek! De nummers kun je beluisteren tijdens het lezen. Deze extra’s vind je hier. Gaaf, of niet?!

Ik heb er zin in om deze New Adult te gaan lezen en ik hoop dat jullie ook nieuwsgierig zijn geworden!

Misschien ooit
ISBN 9789401905770 – Uitgever: Zomer & Keuning – 384 pagina’s – Verschenen: februari 2016 – Originele titel: Maybe someday – Vertaald door: Erica van Rijswijk – Soundtrack: Griffin Peterson
Bestel je dit boek via deze link bij Bruna, krijg ik er een kleine vergoeding voor.

0 thoughts on “Blogbom: Misschien ooit – Colleen Hoover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.