#Boekperweek & ILN september & #Boektober!

Het is alweer oktober! En dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van wat ik in september las. Helaas door de privΓ©situatie niet veel gelezen en geblogd, dat gaat gewoon nog steeds erg moeizaam (en daar baal ik vreselijk van!).

De #ikleesnederlands had ik op 40 staan en die heb ik vorige maand al gehaald. Ik heb geen nieuw doel meer, maar ik tel gewoon verder. Deze maand las ik twee boeken van Nederlandse auteurs, waarmee de teller op 43/40 komt:

  • Gevaarlijk spel van Liesbeth van Kempen (recensie)
  • Kapot van Carry Slee (recensie)

Gevaarlijk spel2
De #boekperweek uitdaging had ik voor mezelf gezet op 106/53, daar zit ik ook al overheen. Ook hier heb ik geen doel meer, maar tel ik gewoon lekker verder. Ik las deze maand inclusief bovenstaande boeken vijf boeken, waarmee de teller op 107/53 komt:

  • Oxen: de hondenmoorden van Jens Henrik Jensen (recensie)
  • Negen van Stefan Ahnhem (recensie)
  • Het geheim van mijn man van Liane Moriarty (recensie)

Het geheim van mijn man
De maand oktober is door Dagmar van Bydagmarvalerie.nl uitgeroepen tot #Boektober, om mensen te stimuleren meer te lezen en er een maand lekker bewust mee bezig te zijn. Natuurlijk wil ik dat ondersteunen en doe ik mee! In mijn situatie is het niet verstandig om mezelf een doel te stellen, maar ik heb gewoon heel erg de hoop dat het lezen langzaam weer beter zal gaan, wie weet deze maand wel. Alles meer dan de vijf van afgelopen maand zou al mooi zijn!
Hoop je met me mee?

-X- Judith

2 thoughts on “#Boekperweek & ILN september & #Boektober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.