Feestweek winactie 4: Boekenpakket Bruna #biebmiepje5jaar


Het is feest op mijn blog deze week!
Vandaag bestaat mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het vierde wat ik mag weggeven is een boekenpakket beschikbaar gesteld door Bruna! Wat erin zit? Kijk maar mee:


Complot tegen de president – Sam Bourne (thriller, L.S. Amsterdam)
De VS hebben een onstabiele demagoog tot president verkozen en als een woordenstrijd met het Noord-Koreaanse regime uit de hand loopt, komt de president gevaarlijk dicht in de buurt van het afvuren van een kernraket. Dan ontdekt een doorgewinterde Washington-insider een complot om de president te vermoorden en wordt ze geconfronteerd met het ultieme morele dilemma. Moet ze de president redden en de westerse wereld overlaten aan een in toenemende mate grillige pseudo-tiran, of moet ze hoogverraad plegen aan haar opperbevelhebber en het risico nemen het land in een burgeroorlog verzeild te laten raken?

Op de rand van het niets – Corinne Duyvis (Young Adult, Harper Collins)
Amsterdam, 2035
Terwijl een vernietigende komeet recht op de aarde afsnelt, wacht de zestienjarige Denise gespannen op het moment van de inslag. De gelukkigen zijn al vertrokken in ruimteschepen, op weg naar een nieuwe bestemming, maar vele andere families – inclusief die van Denise – hebben alleen recht op een plaats in een tijdelijke schuilkelder, waarna ze weer terug moeten keren naar de verwoeste oppervlakte.
Dan komt ze erachter dat op Schiphol een laatste ruimteschip staat dat nog niet vertrokken is. Wanhopig probeert ze een plekje op het schip te bemachtigen, maar de toelatingseisen zijn streng: iedere passagier moet zichzelf nuttig maken en een steentje bijdragen.
Voor Denise, die autistisch is, is dat extra moeilijk. Zal het haar lukken een plaats te veroveren of moet ze achterblijven op de straks onleefbare aarde?

De Chemicus – Stephenie Meyer (thriller, Boekerij)
Bijna niemand weet dat ze ooit voor de Amerikaanse regering werkte. Ze was de onbetwiste expert op haar vakgebied en vormde zelf een van de grootste geheimen van een dienst die zelf zo geheim is dat hij niet eens een naam heeft. Tot de dienst ineens besloot dat ze een te groot risico vormde en jacht op haar begon te maken.
Tegenwoordig blijft ze zelden lang op dezelfde plek en wisselt ze zo vaak mogelijk van naam. De enige persoon die ze durfde te vertrouwen is vermoord. En nog altijd beschikt ze over informatie die zo gevoelig is dat de dienst haar zo snel mogelijk wil liquideren. Als de dienst haar een uitweg biedt, beseft ze dat het haar enige kans op een normaal leven is. De nieuwe klus die ze moet aannemen in ruil voor haar leven betekent echter dat ze nog meer gevoelige informatie moet inwinnen – informatie die haar alsnog in levensgevaar zou kunnen brengen.
Ze besluit de klus aan te nemen en maakt zich klaar voor de gevaarlijkste missie ooit, die er niet gemakkelijker op wordt als ze valt voor een man die haar kansen alleen maar kan verkleinen. Ze zal al haar unieke vaardigheden moeten inzetten om in leven te blijven…

Broertje – Michael Berg (thriller, The House of Books)
Na een telefoontje van de politie vliegt Lotte Pradel halsoverkop naar Zuid-Frankrijk. Haar vier jaar jongere en autistische broer Felix wordt verdacht van de moord op hun vader, hun stiefmoeder en een nog onbekende vrouw. Hoewel Lotte met haar vader – een oud-politicus – heeft gebroken en ze Felix sindsdien niet meer heeft gezien, weet ze een ding zeker: haar broer kan onmogelijk de dader zijn. Op het politiebureau ontmoet ze Felix voor de eerste keer na tien jaar. Het contact verloopt buitengewoon stroef. Maar als Felix ontsnapt, kan Lotte niet anders dan hem volgen.

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

110 thoughts on “Feestweek winactie 4: Boekenpakket Bruna #biebmiepje5jaar

 1. Allereerst Hartelijk Gefeliciteerd met het 5-jarige bestaan van biebmiepje, Super Leuk! ️?️?️?Wauw wat een Prachtig Pakket met zoveel verrassende boeken/ verhalen zeg! ?? Ik Feest Dolgraag met je mee en loot heel graag mee om mezelf heerlijk te verliezen in nieuwe werelden! Super Bedankt voor deze Lieve Kans Judith! ??????

 2. Hartelijk gefeliciteerd! ??
  Deze titels lijkt me heel spannend en ik wil graag meedoen.
  Misschien gaat ook mijn vriend deze boeken interessant vinden. Normaal leest hij niet zo veel boeken maar nu dat hij een paar manden thuis moest blijven dankzij zijn gebroken botten van een motorongeluk, denk ik dat hij ook deze zou lezen. Want hele dagen PlayStation spelen wordt ook vervelend.

  Ik volg je op Bloglovin (la87), Instagram (grodan_87) en Pinterest (naurdulin)

 3. Wat een mooi pakket! Op de rand van het niets lijkt me erg goed. Doet me denken aan de serie the 100 en die vond ik geweldig :).
  Ik ben je gaan volgen op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 4. Ik kwam toevallig op jouw site. Interessant! ?Ook nog leuke winacties. Ik doe dus graag mee…
  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.