The joy of reading…De heerlijkheid: Lezen, lezen, lezen…

Maar soms ook de last: het liefst alles tegelijk willen lezen, want er is zoveel moois… (En ik lees één boek tegelijk, ben geen multi-lezer)

En dan is er ook nog zoiets als het dagelijks leven wat er tussendoor komt 😉

Fijne vrijdag!

6 thoughts on “The joy of reading…

  1. O ja… 🙂

    Vroeger las ik ook altijd maar een boek tegelijk. Tegenwoordig lees ik vaak fictie en non-fictie tegelijk. Dat wil zeggen: ik lees een stuk non-fictie en daarna een heel fictie boek, dan weer non-fictie. En ik lees mijn zonen van 5 en 9 voor, dat gaat er dwars doorheen. En soms lees ik op mijn werk weer een ander boek. Het is dus een stukje ‘chaotischer’ geworden de laatste jaren.. 😉

  2. Afgelopen vakantie 12 boeken gelezen voor mijn doen aardig wat. en inderdaad ik lees maar 1 boek tegelijk, anders ga ik alles door elkaar halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.