Foutje bedankt!

4k-eenvoudig-vrolijk-bloemetje
Mijn excuses! Het gebeurde me van de week al per ongeluk met mijn top 10 tag (toen ging er iets mis met de app van WordPress) en nu druk ik gewoon op publiceer in plaats van op opslaan als concept!
Mijn recensie voor de blogtournee van Laat mijn hand niet los verschijnt pas aanstaande dinsdag.
Sorry voor de spam!!!

X Judith

0 thoughts on “Foutje bedankt!

  1. Hahahaaha ja, ik lach wel maar owww hoe herkenbaar. En dan balen als een stekker dat iets online is gekomen. Ik heb dat ook gehad maar inderdaad nog erger is wanneer het niet is opgeslagen. Helaas, dat heb ik dus heel vaak. Dan staat ‘s nachts mijn pagina open en schrijf ik ‘s morgens verder, effe opslaan denk ik dan en poefffff alles weg. Wehhhhhhhh!!!! Alles voor niets. Dank denk je misschien ‘maar daar leer je toch van’. Welnee hoor, ik niet. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.