Foutje? Echt niet! – Pieter Koolwijk & Linde Faas

Oeps. Inkt gemorst. Foutje. 
Ik? Een foutje? Echt niet! 

Als ik wil ben ik een… een… een tor!

KORTE INHOUD 
“Je zult maar een foutje zijn. Een inktvlek van een illustrator… Dan heb je toevallig wel pure mazzel, want dan kun je alles worden wat je maar wilt: iets met vleugels, een vis in het water, een stuiterdier, een pretvlek, een banjerbeest…”

Of vliegen als een vogel.
Hoog in de lucht.
Ik zoef en ik suis.
Ik zweef en ik fladder.
Fladder de kladder.

MIJN MENING 
Een eerste prentenboek van gouden duo Pieter Koolwijk en Linde Faas! Die mag niet ontbreken in de verzameling!

Oeps. Inkt gemorst. Foutje. Ik? Een foutje? Echt niet! Als ik wil ben ik een… een…” Trippelen en trappelen als een tor, of fladderen als een vogel, of een banjerbeest zijn… De inktvlek een foutje? Echt niet! Wel een pretvlek!! Een pretvlek die álles kan zijn wat ie maar wil!!!

En hier!
Zeezwevers en waterglijders.
Daar pas ik toch prima tussen?

Wat knalt dit prachtige, kleurrijke prentenboek je tegemoet! Zó aansprekend! Je wilt het boek meteen oppakken en openslaan. En je dan laten meevoeren die geweldige fantasiewereld in… Een wereld waarin foutjes níet bestaan! Hoezo een foutje? Echt niet! Je kunt álles zijn wat je maar kunt dromen! Een bestaand iets als een tor of een vogel of een konijn, maar ook een fantasie-iets als een pretvlek, een banjerbeest… Wat maakt het uit! Als jij het kunt bedenken is het mogelijk.
Echt een genot voor het oog, dit prentenboek, je kunt blijven kijken, keer op keer… En het staat vol borrelende, prikkelende taal! “Fladder de kladder./ Ik bubbel en babbel.Bruisend en kleurrijk in woord en beeld! Echt een geweldig leuk, mooi en lief prentenboek over dromen, fantasie en zijn wie je wilt (en niets is fout!). Kom maar op met meer, Pieter & Linde!

Ik wil gewoon zijn
wat ik wil zijn.
Geen foutje.
Wel een vlek.
Een pretvlek.

Foutje? Echt niet! 
ISBN 9789047716280 – Uitgeverij Lemniscaat – 32 pagina’s – Verschenen: mei 2024 – Illustraties: Linde Faas – Leeftijd: 4+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.