Mini-recensie: De kraamhulp – Esther Verhoef

De kraamhulp
ISBN 9789041423696
Uitgever: Ambo Anthos

Didi en Oscar hebben een wolk van een baby. De zwangerschap en de bevalling waren lichamelijk erg zwaar en daar heeft Didi nog steeds last van. Kraamverzorgster Hennequin lijkt dan ook een geschenk uit de hemel. Maar zijn haar motieven wel zo zuiver?
Miriam, inspecteur bij de politie, verdiept zich op eigen houtje in het verleden van Hennequin. Ze vertrouwt de dood van haar broer, die getrouwd was met Hennequin, niet maar heeft geen bewijzen, alleen haar gevoel… 

Bloedstollend van begin tot eind. Dit boek moet je gewoon in één keer uitlezen. Ik ben blij dat ik een paar maandjes heb gewacht met het lezen van deze beangstigende thriller, want in mijn kraamtijd was het niet verstandig geweest. Zelfs nu nog moest ik niet teveel nadenken bij het verhaal, pffff.
Ik kijk uit naar de verfilming die er gaat komen!

0 thoughts on “Mini-recensie: De kraamhulp – Esther Verhoef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.