Mini-recensie: Hasta la vista! – Judith Visser

Hasta la vista
ISBN 9789022564769
Uitgever: Boekerij

Milla (16) moet nog met haar ouders mee op vakantie naar Menorca. Gelukkig mag haar beste vriendin Claire mee. Claire is uit op maar één ding: een lekker ding aan de haak slaan. Milla is wat terughoudender en gaat dus ook niet mee als Claire op een avond wegsluipt om mee te gaan op een boottochtje met de 19-jarige Max en zijn vrienden. Als de ongeruste Milla Claire die nacht eindelijk ziet terugkomen is duidelijk dat er iets vreselijks gebeurd is. Zo vreselijk dat er maar één ding in Milla opkomt: haar vriendin wreken! En daarin gaat ze ver, erg ver…

Deze Young-Adult is absoluut niet geschikt voor tere zieltjes! Wat een heftig verhaal, soms op het gruwelijke af. Judith heeft me met dit sterke en super spannende verhaal over vriendschap, verliefdheid, verdriet en wraak echt weten te raken. Het open einde is dan ook erg frustrerend want ik wil zo graag weten hoe het verdergaat!! Even geduld dus tot het vervolg in 2015 uitkomt…

0 thoughts on “Mini-recensie: Hasta la vista! – Judith Visser

  1. Ik ben een keer in Stuk begonnen, en hoewel ik best wel tegen depri boeken kan, vond ik dat boek wel heel erg zwart en heb ik het best snel aan de kant gelegd. Denk dus dat dit boek ook niet echt iets voor mij is naar aanleiding van je review.

  2. Ik vond deze echt niet leuk, niet geloofwaardig en overdreven. Gelukkig heb jij er wel van kunnen genieten. Boeken van Judith Visser kunnen bij mij twee kanten op, of ik vind het helemaal niets, of helemaal geweldig. ‘Oversteken’ en ‘Vreemden in de nacht’ kregen beiden 5 sterren, maar ‘Stuk’ en ‘Hasta la vista’ kon ik echt niet waarderen.

    1. Vond het ook echt wel te gruwelijk af en toe, maar toch bleef ik doorlezen en moet ik gewoon weten wat er verder gaat gebeuren! Het is idd wel iets heel anders dan Oversteken bijv. Die vond ik echt zo geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.