Vakantieleesvoer

Nu we nog geen schoolgaande kinderen hebben kunnen we nog heerlijk buiten het hoogseizoen op vakantie. We hebben onze zomervakantie nog te goed dus en over een weekje is het zover: Vive la Provence! πŸ™‚
Nu ben ik al langzaam een stapeltje (?) boeken aan het maken om mee te nemen, wat recensieboeken en wat eigen boeken. Hoeveel moet ik er meenemen? Moet ik de illusie hebben dat ik een boek per dag kan lezen?
Er is nog zΓ³veel wat ik wil lezen! Liever mee verlegen dan om verlegen toch? Dan maar wat minder speelgoed mee πŸ˜‰

0 thoughts on “Vakantieleesvoer

   1. Ah dan doen wij hetzelfde, ik neem zelfs mijn tablet mee als reserve (papieren boeken, e-reader Γ©n mijn tablet), grootste nachtmerrie van een boekenworm is om zonder leesvoer te komen zitten πŸ˜‰

    Welke “eigen” boeken neem je mee??

 1. Alvast heel veel plezier gewenst Judith! Met een flinke stapel boeken Γ©n een volle e-reader moet je vast uit de voeten kunnen. En anders kan je natuurlijk daar altijd nog op zoek gaan naar nieuw leesvoer πŸ˜‰

 2. Heerlijk dat je nog mag, ik heb mijn vakantie ook nog in het vooruitzicht en heb ook al een aardige stapel liggen (waarvan ik 2 boeken stiekem al uitgelezen heb). Tegenwoordig moet je betalen om bagage in het ruim mee te nemen als je gaat vliegen, maar een beetje ruim geschat dus met het oog op die stapel boeken πŸ™‚ En gelukkig mag er ook nog 10 kilo handbagage mee, dus dat moet voldoende zijn πŸ˜‰ (en natuurlijk gaat de e-reader ook mee, haha).

  Vast hele fijne vakantie.

 3. Een tip: zorg dat je ook boeken meeneemt waarvan je eigenlijk niet standaard van plan bent ze te lezen. Je weet namelijk maar nooit hoe je vakantiesmaak uitpakt πŸ˜‰
  En natuurlijk alvast een heeeeeeeele fijne (lees)vakantie! πŸ™‚ Genietze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.