I was born with a reading list I’ll never finish…

Ik heb in mijn leventje al heel veel gelezen, maar er is ook nog zo ontzettend veel wat ik nog wil lezen! Het is letterlijk een oneindige lijst met boeken; doordat de meeste van mijn favoriete schrijvers voorlopig (hopelijk) hun pen nog niet aan de wilgen hangen en er dus maar nieuwe boeken blijven komen (denk je een schrijver compleet te hebben, ligt de nieuwste alweer in de winkel), maar ook doordat er zoveel goede nieuwe schrijvers bijkomen en je af en toe weer een pareltje in het bestaande aanbod vindt! En helaas bestaat het leven niet alleen maar uit lezen, lezen, lezen, maar heeft een mens nog zoveel meer te doen 😉 
En dan heb ik nu naast mijn eigen boeken-to-do-list ook nog een boekenblog-to-do-list in de vorm van een heerlijke doos met boeken die dinsdag door de postbode bezorgd werd en wat e-books die ik via de mail heb gekregen. En dat is hopelijk nog maar het begin…
“Wat doet ze zichzelf aan?” zul je misschien denken. Nou, dat zal ik je vertellen!
Ik word zo ontzettend gelukkig van al die boeken! Elk boek een nieuw en onbekend avontuur… Het kan een tegenvallend avontuur zijn (waarvan ik afhaak), een avontuur dat even op gang moet komen maar dan toch de moeite waard blijkt te zijn, of gewoon een achtbaanrit waar ik instap, tussendoor gewoon niet uit kán stappen, en waar ik een book hangover aan over houd!
Het moge duidelijk zijn: ik ben verslaafd! En zolang het aan boeken is, lijk ik me geen gevaar voor de samenleving 😉

Follow my blog with Bloglovin

0 thoughts on “I was born with a reading list I’ll never finish…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.