Mijn Top 3 van september


Mijn Top 3 van september 
In september las ik 14 fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Ze hoopte dat de dood snel zou komen, maar de drie lange minuten voordat deze wens werd verhoord, leken wel een eeuwigheid.

Fatale waarheid – Robert Bryndza 
Het verhaal leest (weer) zó lekker weg, het is ontzettend vlot geschreven en is enorm meeslepend, voor ik het wist was ik alweer een heel stuk verder. Ik had het boek het allerliefst in één adem uitgelezen… Door, door, door, tot ik wist hoe het zou aflopen! Wat was dit weer een onwijs fijne en sterke Erika Foster!!!

Ik herinner me mijn leven voordat ik hier kwam, toen dieren enkel dieren waren, en ik vind het vreselijk dat ik toen zo over dieren dacht. Hoe heb ik dit ooit kunnen denken? En hoe heb ik ooit kunnen denken dat ik anders was dan zij?

Mijn poemajaren – Laura Coleman 
Het verhaal leest heerlijk meeslepend, eenmaal begonnen kon ik het boek maar heel moeilijk opzijleggen, ik werd zo compleet het verhaal in meegevoerd… Ik vond het een onwijs prachtig en tegelijkertijd hartverscheurend levensverhaal. Goed dat dit verhaal er is, goed dat het mensen de ogen wat meer zal openen, hopelijk draagt het een beetje bij aan verandering in hoe we met de wereld en met dieren omgaan.

Noah voelt een eigenaardige kriebel in zijn buik. Het betekent dat er weer een groot avontuur aan zit te komen. Tegelijkertijd vreest hij voor wat hen te wachten staat. Deze keer loopt Ragnar écht gevaar. Als ze niet op tijd de oase weten te bereiken, dan zal Ragnar sterven.

De Tempeljagers 5: Het lied van de woestijn – Michael Reefs 
Wat is deze serie toch verslavend! Ik verheug me iedere keer enorm op een nieuw deel en lees ze dan meestal in één ruk uit, zo ook dit keer, omdat er eenmaal begonnen met lezen gewoon echt geen stoppen meer aan is!
(De recensie komt morgen online! Dan werkt de titellink ook)

Klik op de titels om alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.