Mijn Top 3 van april


Mijn Top 3 van april 
In april las ik 22 hele fijne boeken. Dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Van stille wateren tot schaduwplekjes, van open valleien tot dichte bossen, van blauwe luchten tot ecosystemen die zich diep in het water bevinden – Yellowstone Park herstelt zich.
De wolven hebben het weer tot leven gewekt.

Veertien wolven – Catherine Barr & Jenni Desmond 
Dit is een prachtig hoopvol en ontroerend (het ontroerde mij i.i.g. zeker!) verhaal over natuurlijk landschapsherstel. Een verhaal over de immense kracht van wolven en van de natuur. Magisch mooi!!! Wow.

Ik voel me heus niet aangetrokken tot Matthew. Hij is tien jaar ouder. Hij is mijn directeur. Hij is totaal niet mijn type. Waarom zou ik me aangetrokken voelen tot iemand die… best wel knap is.

Je moest eens weten – Gillian King 
Naast het heerlijk romantische en het aangrijpende, zit er uiteraard ook de nodige humor in dit verhaal! Weer een échte Gillian! Intens genieten van A tot Z!!! Eenmaal begonnen met lezen was er echt geen stoppen meer aan.

De vogels waren niet aan het trekken.
Ze waren op de vlucht.
Ze haalde lang en diep adem, en haar lichaam maakte zich klaar. Haar hart begon te bonken. De spieren van haar armen en benen spanden zich aan.
Ze wist niet wat het was, maar het kwam eraan.
Het kwam er nú aan.

Serafina en de kronkelstaf (dl 2) & Serafina en het versplinterde hart (dl 3) – Robert Beatty
Ik speel een beetje vals door twee boeken te noemen, maar deze hele serie is zó fantastisch! Hele spannende jeugdboeken vol avontuur, actie, magie en duistere krachten, zich afspelend op een geweldige locatie (Landgoed Biltmore, in de prachtige natuur) en met een superstoere en bijzondere hoofdpersoon. Ik baal dat ik inmiddels alle vier de delen uit heb!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers! (behalve de Serafina-boeken, die las ik niet voor mijn blog)
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.