Remy leest: Max Modderman 8: Bommetje – Matt Stanton

Foto: Remy

‘We kunnen water drinken. We kunnen eronder douchen. We kunnen er macaroni in koken. Het is nergens voor nodig dat we erin gaan zwemmen!’ 

Korte inhoud 
“Max vindt zwemmen maar onzin. Je kunt toch ook gewoon aan de kant blijven staan? Water is om te drinken, niet om in te springen! Zelfs Bibi is het met hem eens. Als ze toch mee moeten doen aan de Waterspelen, weet Max wat hem te doen staat. De boel saboteren natuurlijk!”

‘Max Modderman!’ brult juf Zoetelief. ‘GA HET WATER IN!’

Remy (10) leest 
Max en zijn klasgenoten moeten oefenen voor de Waterspelen. Max vindt zwemmen maar onzin. Zijn aartsvijand Bibi geeft hem groot gelijk. Maar ze moeten meedoen… Natuurlijk gaat Max de boel saboteren!

Ik vond dit weer een leuk boek omdat Max altijd overal een andere mening over heeft en dat vind ik heel grappig. Hij is lekker eigenwijs  Als ik de juf van Max was zou ik helemaal gek worden van hem!
Ik vind het leuk dat er een soort bijverhaal bij zit, het gaat in het boek niet helemaal alleen over Max en de Waterspelen.
Max doet weer een hoop grappige dingen, dus ik had veel leesplezier! Ik vind het ook heel leuk dat de verhalen deels een beetje strip zijn en daar hou ik van. En de plaatjes zijn zo grappig getekend!
Ik vind het wel jammer dat er geen lintje aan dit boek zit, dat zit bij sommige delen van de serie wel en bij andere niet.
Na acht delen blijft dit nog steeds een hele leuke serie! Op naar de volgende acht, haha.

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Bommetje 
ISBN 9789402709940 – Uitgever: HarperCollins Holland – 240 pagina’s – Verschenen: maart 2022 – Vertaald door: Angelique Verheijen – Deel 8 in de Max Modderman-serie – Leeftijd: 7+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.