Biebmiepje katoenen tas Studentendrukwerk


Biebmiepje katoenen tas Studentendrukwerk
Ik werd benaderd door Studentendrukwerk.nl of ik interesse had in een van hun producten – in ruil voor een blogpost natuurlijk – en toen ik even ging rondkijken op de website zag ik dat ik een katoenen tas met eigen ontwerp kon laten maken (klik hier)!
Aangezien ik gek ben op katoenen/linnen tasjes, zie mijn #linnentasjeperweek op Instagram van twee jaar geleden, besloot ik daarvoor te gaan. En ik ben superblij met het resultaat!  Een echte biebmiepje-tas!
(Mijn mooie logo, waar ik nog altijd supergelukkig mee ben, is ontworpen door Caren Limpens!)


Nu is er natuurlijk nog véél meer gepersonaliseerd drukwerk mogelijk bij Studentendrukwerk. Denk bijvoorbeeld aan je eigen kaarten in allerlei formaten, of een notitieboek (daar heb ik ook nog over getwijfeld, hou ook enorm van notitieboeken!), of visitekaartjes, of een agenda, of een mok… De keuze is reuze! 
Het ontwerpproces is trouwens heel makkelijk, de prijzen zijn heel schappelijk, en ik had mijn bestelling twee dagen later al in huis; dus alles is heel klant- en gebruiksvriendelijk gebleken. Altijd fijn! (Het is zo wel heel verleidelijk om een hele biebmiepje-merchandise lijn te ontwerpen.  )
Wat zou jij laten maken en wat zou jij er dan op laten drukken?

Bedankt voor deze leuke samenwerking Studentendrukwerk!

-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.