Mijn Top 3 van januari


Mijn Top 3 van januari 
In januari las ik 31 boeken, ik maak het mezelf graag moeilijk , en dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

‘Ik ben bang iets te zeggen of me te bewegen. Deze verbazende schoonheid zou zomaar plotseling kunnen verdwijnen, net als een verbroken stilte,’ verzuchtte Anne.

Anne van het eiland – L.M. Montgomery
Ik vroeg me af voor ik aan het boek begon of dit verhaal net zo betoverend zou zijn als de vorige, en had ontzettend behoefte aan een ontsnapping in de lieflijke wereld van Anne. Nou, al mijn wensen kwamen uit! Het verhaal was weer heerlijk betoverend en meeslepend van begin tot eind, en het voelde gewoon als thuiskomen. Ik kon me heerlijk in die wereld onderdompelen!

Camping Oosthoek was het afvoerputje van de regio, hier zaten kansloze sloebers, zware en minder zware criminelen op een paar hectare bij elkaar. 

Camping Oosthoek – Nathalie Pagie 
Een brave echtscheidingsadvocate die het criminele pad op gaat, en zware criminelen waar je gewoon sympathie voor gaat voelen… Echt een geweldig verhaal! Een en al actie en spanning, niet weg te leggen als je eenmaal begonnen bent met lezen. Bereid je dus maar voor op een paar uurtjes heerlijk leesplezier op het puntje van je stoel!

Toen Cato op de wereld was gekomen, had haar moeder hem verlaten. Ze was bijna op de minuut nauwkeurig even lang dood als Cato oud was.

Films die nergens draaien – Yorick Goldewijk
Dit boek is echt niet weg te leggen als je er eenmaal in zit! Ik zat de hele tijd in spanning over hoe het zou gaan aflopen voor Cato en wat de verklaring voor de raadselachtige gebeurtenissen etc. zou zijn. Er zit humor in het verhaal, maar het weet ook ontzettend te ontroeren. Op het einde zat ik gewoon te huilen… Wat heb ik genoten van dit bijzondere, mooie, lieve maar ook hartverscheurende verhaal!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers!
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

2 thoughts on “Mijn Top 3 van januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.