Remy leest: Stuntvlogger Sam en de strijd om de award – Jelmer Jepsen

Hij kon het gewoon niet geloven. Hij was genomineerd voor een echte award! Hoe cool was dat!

Korte inhoud
“Sam is met zijn stuntvlogs genomineerd voor een Vloggie Award in de categorie Beste Nieuwkomer. Deze award wordt uitgereikt tijdens een echte live-tv-show. Op de avond van de prijsuitreiking zijn alle bekende vloggers van Nederland aanwezig in de studio.
Maar ook is er iemand stiekem naar binnen geslopen: oud-presentator Rolf Ruis. Rolf heeft een enorme hekel aan vloggers. Want sinds er vloggers zijn, kijkt niemand meer tv, waardoor Rolf geen werk meer heeft. En dus heeft hij een boosaardig plan bedacht om alle vloggers in één klap van de aardbodem te laten verdwijnen…”

Rolf Ruis zou deze rage eigenhandig gaan stoppen, want over drie weken zouden alle bekende vloggers van Nederland in deze studio aanwezig zijn. Wat zou er gebeuren als deze lui ineens van de aardbodem zouden verdwijnen?

Remy (10) leest
Sam is genomineerd voor een vlogaward voor de beste nieuwkomer en moet om de meeste stemmen te krijgen nieuwe stunts bedenken. Maar een oud-presentator die vloggers haat probeert op de prijsuitreiking alle vloggers in één klap uit te schakelen. Hoe zou dit aflopen? En kan Sam de show redden?

Dit is het derde deel van de serie en ik vond de vorige twee ook al zo leuk dus ik keek erg uit naar deel 3!
En ik vind dit deel ook weer erg leuk!!  Vooral het moment van de stunt dat Sam door de hooibalenmachine ging, dat vond ik eng maar ook grappig.
Ik vond het een spannend boek omdat Sam een soort van tegen een oud-presentator moest vechten.  Ik vond de tekeningen erg leuk vooral omdat het er zoveel zijn.
Ik hoop dat er nog veel delen komen!

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Stuntvlogger Sam en de strijd om de award
ISBN 9789024595730 – Uitgever: L.S. Amsterdam – 184 pagina’s – Verschenen: oktober 2021 – Illustraties: Wilbert van der Steen – Deel 3 in de Stuntvlogger Sam-serie – Leeftijd: 10+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.