De Grote Viking Escape – De Tempeljagers 4 – Michael Reefs


De Grote Viking Escape
Ik las het 4e deel in de avontuurlijke Tempeljagers-serie, De speer van Odin, in november (mijn recensie vind je hier) en zoals bij elk nieuw deel, is er ook dit keer een hele gave digitale escape te vinden op www.detempeljagers.nl! Die is gisteren gestart.


Er is 7 dagen lang bij verschillende Instagrammers in hun afbeelding (de mijne staat ook hierboven) een woord te vinden, dat woord heb je iedere dag nodig om verder te komen in De Grote Viking Escape! Als je de hele escape uitspeelt, maak je kans op een Billy Bones-boekenpakket.

Dit zijn alle deelnemende Instagram-accounts:
(En je kunt ook het account van Billy Bones in de gaten houden)


Veel succes!
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.