Mijn Top 3 van oktober


Mijn Top 3 van oktober 
In oktober las ik 8 boeken en dit is mijn persoonlijke Top 3 geworden (in willekeurige volgorde):

Als ik met mijn neus tegen de snuit van Tikaani uithijg van het rennen en de damp van onze adem om onze gezichten heen danst, zie ik in de weerspiegeling van zijn gele ogen niet meer waar de wolf eindigt en de jongen begint.

Waya en de wolf – Jonne Kramer
Wat heeft Jonne weer een fantastisch meeslepend en sprookjesachtig verhaal geschreven. Ontroerend mooi. Ik vond de vorige boeken van Jonne al 5* fantastisch, maar dit boek vond ik nóg fantastischer! 5* PLUS…

Melle moest zijn best doen om niet te schreeuwen.
Er zat iets op de rand van zijn bed! Vlak bij zijn hand. (…)
Het leek nog het meest op een bolletje wol.
Er staken twee gespierde beentjes uit. En twee armpjes die een hou- ten stok vasthielden.
De twee harige, puntige oren op het kopje bewogen langzaam heen en weer.

De Gorgels – Jochem Myjer 
Dit boek lag al een hele tijd op ons te wachten en nu heb ik het eindelijk voorgelezen. Wat een onwijs leuk verhaal!! Waarom hebben we dit niet eerder gelezen? Heerlijk spannend en avontuurlijk en fantasierijk. We hebben zo genoten, dat we meteen deel 2 hebben gekocht en die nu aan het lezen zijn!

Het was moeilijk om het Middernacht Uur binnen te gaan. De juiste deur moest exact om middernacht met de juiste sleutel van het slot worden gedraaid, precies wanneer de Big Ben twaalf uur sloeg.

Schreeuw om middernacht – Benjamin Read & Laura Trinder
Het eerste deel van deze serie, Brief om middernacht, vond ik heerlijk spannend, dus ik was heel benieuwd naar dit tweede deel! De recensie volgt nog deze week, maar ik kan alvast vertellen dat het weer heel erg spannend was!!!

Klik op de titels om bij mijn recensies terecht te komen en alles te lezen over deze toppers! (In dit geval alleen van het eerste boek )
Heb jij ze al gelezen? Of zet jij er eentje op je wensenlijst?
-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.