Remy leest: Max Modderman 7: Vreemde eend – Matt Stanton

Dit is mijn eend.
Hij heet Eend.
Ik ben Max Modderman,
maar dat wist je al.

Korte inhoud
“Max’ vrienden vragen zich af of hij wel zo heldhaftig is als hij zegt dat hij is. Sterker nog: ze denken dat Bibi veel meer durft. Dat kan Max natuurlijk niet laten gebeuren. Samen met Eend maakt hij een plan. Maar dan is Eend opeens onvindbaar…”

‘Eend. Is iemand van jullie Eend onderweg tegengekomen?’
Niemand heeft hem gezien.

Remy (10) leest
Max en Bibi doen een wedstrijd van wie het meeste durft en daarvoor willen ze naar de Terrortoren van Doem en Dood in een pretpark.
Max en Eend hebben een plannetje bedacht om niet écht in de attractie te hoeven, maar dat houdt op als Eend opeens verdwenen is…
Zal hij Eend nog terugvinden?

Ik vond het weer een superleuk en grappig deel vooral omdat hij met Bibi de strijd aangaat van wie het meeste durft, daardoor doen ze een hoop rare en dus grappige dingen. Max durft eigenlijk helemaal niet zo veel, dus hij verzint allerlei manieren eronder uit te komen!

Ik vond het leukste stukje dat Max een heel plan had gemaakt en dat helemaal in de soep werd gegooid toen bleek dat hij geen rekening had gehouden met tijdstippen, dat vond ik erg grappig en een beetje dom. Maar dat soort dommige dingen gebeuren Max altijd!

Ik vind de rug van deze boeken er altijd zo mooi uitzien met al die verschillende kleuren  en de illustraties in het boek zijn gewoon heel erg grappig. Ik had dit boek weer heel snel uit, zo leuk was ie weer!!
Ik ben altijd heel blij als er een nieuw deel komt en ik hoop dat er nog veel meer delen komen!!!

(De foto is door Remy zelf gemaakt!)

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Vreemde eend
ISBN 9789402708479 – Uitgever: HarperCollins Holland – 288 pagina’s – Verschenen: juli 2021 – Vertaald door: Angelique Verheijen – Deel 7 in de Max Modderman-serie – Leeftijd: 7+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.