Wie jarig is trakteert…


Hoera! Vandaag is mijn 36e verjaardag!  En: wie jarig is trakteert… Dus: ik heb een pakket met 18 boeken – voornamelijk thrillers, maar ook een paar (YA)romans – samengesteld om aan iemand cadeau te doen!  

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket vol leesplezier?

De winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Anouk B! Bedankt voor het meedoen allemaal! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór vrijdag 26 juni, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar!
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Bijbetalen mag natuurlijk!)

Succes!
-X- Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

200 thoughts on “Wie jarig is trakteert…

 1. Gefeliciteerd! Wat lekker jong nog!
  Wat een mooi pakket, Vox, Sabrina, boeken waar ik wel nieuwsgierig naar ben.

 2. Gefeliciteerd ? en een fijne dag het zonnetje schijnt volop dus wat dat betreft zit het wel ? in wil graag winnen om deze zomer goed door te komen ik zal ze delen met mijn moeder want de liefde voor lezen heb ik van haar zij is net zo gek op lezen als dat ik dat ben

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag vandaag en wat een mooie actie, ik doe graag mee ❤️

 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt, hij wordt in ieder geval zonnig! Wat heb je een prachtig pakket samengesteld, ik zie heel veel titels waar ik nog benieuwd naar ben, dus ik doe ontzettend graag mee! Ik volg je via bloglovin, twitter en instagram (ik ben daar marloesleest ?)

 5. Gefeliciteerd! Het weer heb je in elk geval mee!
  Het lijkt me een heel tof pakket ,dus ik doe heel graag mee! ?

 6. Gefeliciteerd en een hele fijne dag.
  Ik win dit pakket wel heel graag, zit met een burnout thuis dus zou heel erg welkom zijn

 7. Gefeliciteerd met je verjaardag op deze mooie zonnige zomerdag. Doe graag mee met jou geweldige verjaardags actie en hoop op mijn verjaardag verrast te worden van jou mailtje.

 8. Hieperdepiep Hoera!!

  Zesendertig, wat een prachtige leeftijd!! Van harte gefeliciteerd!
  Dat het maar een mooi en gezond jaar mag worden, vol met (lees) plezier!

  Super leuke boeken om te winnen en de zomervakantie lezend door te komen.

  Fijne dag vandaag!

  Barbara

 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een gezellige dag.
  Wat een leuke actie met zo n pakket kom ik de zomer wel door.

 10. Van harte gefeliciteerd met jouw 36e verjaardag! Een ‘buiten-is-het-lang-licht’ -verjaardag. Een heel fijne dag toegewenst ?
  En hoop het prachtige pakket te winnen voor onze vakantie die maandag begint ?

 11. Proficiat met je verjaardag en nog vele gezonde en gelukkige jaren waarin we hopelijk nog lang van je mogen genieten. Aan het weer en de traktatie zal het deze dag echt niet liggen want die zijn beide TOP

 12. van harte gefeliciteerd en wat een leuke actie! Lijkt me een heerlijk pakket voor de zomervakantie in Tuinzania!

 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je behalve dat je cadeautjes krijgt, ze ook zelf weggeeft! Ik doe graag mee met je winactie, zie er al een paar gave titels tussen zitten! Fijne verjaardag!

 14. Allereerst van harte gefeliciteerd en een hele mooie dag??. Ik loot graag mee voor dit prachtige pakket. Wat een zomer zou dat worden?!!

 15. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag! Een lekkere zonnige dag om jarig te zijn. Ik doe graag mee met je winactie, zie zulke mooie titels. Hopelijk krijg je nog leukere cadeaus dan je hiermee weggeeft.

 16. Zo’n leuke actie! Ik lees erg veel en heb al 135 boeken dit jaar gelezen. Extra boeken zijn daarom dus ook altijd fijn en ik heb al hele leuke boeken gezien tussen deze boeken! Onder anderen de wrede prins lijkt me erg leuk! Ik zou dit pakket graag voor mijn moeder en mij willen winnen? Ik ben deze week (24 juni) jarig! Dit zou een erg leuke verrassing zijn;) het zou dan ook matchen met een ander verjaardagscadeau: mijn inloopkast is omgebouwd tot een inloopBOEKENkast;)?

  Ik ga dit zeker delen op Booksandparis_ (mijn Bookstagram account) en ik volg je op Instagram en Facebook! Ik ga je blog nu meteen ook even volgen!

  En natuurlijk: van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Wat een leuke actie! Ik hoop het heeel erg;)

  1. Hartelijk gefeliciteerd!
   Wat een mooi en uitgebreid pakket. Ik wil met name Confetti regen heel graag lezen. Fijne dag nog, geniet ervan.

 17. Van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je ondanks alle corona perikelen toch een fijne verjaardag. Ik loot graag mee voor dit enorme boekenpakket!

 18. Van ❤️-e gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie ☀️-nige dag van…
  En wat een supertoffe winactie. Uiteraard waag ik graag een gokje ?

 19. Van harte gefeliciteerd! Wat een mooi pakketje, ik zie al veel prachttitels er tussen staan.
  Ik zou graag mee doen om mijn moeder een de meeste boeken (naast de YA, want dat vind ze minder leuk) uit dit pakket te kunnen geven.

 20. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een mooie dag toegewenst. En wat een mooie actie, ik doe heel graag mee!

 21. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijn nieuw levensjaar toegewenst! Ik doe graag mee met deze actie, ik ben zondag jarig, zou super gaaf kado zijn….ik ga duimen!

 22. Gefeliciteerd, een mooie dag om jarig te zijn. Geniet van je dierbare. Met de boeken ga ik niet alleen mezelf blij maken, maar ook andere

 23. Gefeliciteerd! En wat een mooie dag om jarig te zijn, geniet er van
  Wat een heerlijk pakket, ik doe graag mee 😉

 24. Van harte gefeliciteerd! En een hele fijne dag gewenst. Wat ontzettend leuk dat je op je verjaardag weer zo’n leuke winactie deelt! Ik doe graag mee met de winactie en wil daarbij best de verzendkosten betalen mocht ik winnen!??

 25. Wauw!
  Wat een toffe manier om je verjaardag te vieren.
  Van harte gefeliciteerd!
  Wens je een fijne dag.

  Ik doe graag mee met je winactie.

 26. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne zonnige dag. Mooie thrillers en fantasy staan er tussen! Ik loot heel graag mee

 27. Ten eerste van harte gefeliciteerd en Oh wat heb je een gave actie bedacht! Zo veel mooie boeken …. maar als ik iets mocht winnen dan super graag het laatste boek van Rachel Caine!
  Maar nu ga je eerst maar eens van je verjaardag genieten, je wordt in ieder geval heerlijk in het zonnetje gezet vandaag ???????❤️

 28. Van harte met je verjaardag!! Hele fijne dag toegewenst. Ik volg je nu een tijdje op Instagram en wat een leuke inspiratie geeft dat mij! In dit pakket zitten ook al hele mooie pareltjes en wat leuk dat je ook nog niet alles hebt prijsgegeven. Dat maakt het nog leuker om te ontvangen.

  Ik doe dan ook graag mee met deze actie. Deels voor mezelf, maar ik wil er ook een aantal cadeau doen aan mijn moeder op haar verjaardag binnenkort. Zou echt geweldig zijn!

  Nogmaals gefeliciteerd en te gek dat je op deze manier je verjaardag wilt vieren/ delen met anderen ?

 29. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een heerlijke zonnige dag om vandaag jarig te zijn? En wat is het eigenlijk een omgekeerde verjaardag wanneer jij zo’n gaaf cadeau uitdeelt.. Ik doe graag mee. Geniet van je verjaardag!

 30. Gefeliciteerd Sabrina.
  Op een mooi,nieuw levensjaar en een hele mooie dag,vandaag.
  En super dat pakket wat je beschikbaar stelt.
  Volg je op FB en je blog.
  Loot heel graag mee????

 31. Van harte lieve @Biebmiepje. ?
  Hoop dat je een heerlijke dag hebt. Het weer zit alvast mee. ??️

  Wat een machtige stapel thrillers & young adult En ook #confettiregen ❤️ Die wil ik zo graag lezen!

  Groetjes,
  Linda de Jong

 32. Hartelijk Gefeliciteerd ??? Wat een ontzettend leuke actie heb je weer! Natuurlijk doe ik mee! Ik volg je op fb en insta.

 33. Hiep hiep hoera!
  Dat lijkt mij een geweldig boeken pakket om te winnen, dus ik waag een kansje. Ik lees samen met mijn schoonmoeder, als ik een boek uit heb, gaat deze door naar haar. Denk dat de schoonmams dit ook leuk gaat vinden. Fijne verjaardag!

 34. Van harte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van!
  En natuurlijk maak ik graag kans op een van de mooie boeken.

 35. Van harte gefeliciteerd!!
  Wauw, en wat een gave winactie! Dit is een pakket wat ik met mijn dochter zou willen delen. Er zitten absoluut een paar boeken bij die we allebei wel willen lezen! Succes voor iedereen die meedoet!

 36. Ik loot heel graag mee, niet voor mijzelf maar voor een lieve vriendin die geen facebook
  heeft maar wel heel graag leest en dol is op thrillers. Maar natuurlijk op de eerste plaats Hartelijk Gefeliciteerd en dat er nog veel goed en gezonde jaren mogen volgen.

 37. Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met deze actie. Ik zou de YA boeken zelf houden en de romans aan een vriendin geven. Zo is het een win win situatie. Zij houdt heel erg van romans en ik ben meer van de YA.
  Ik volg je op instagram en ga even kijken of ik je ook op andere social medias kan volgen.

  Ps. In juli komt er een boek uit die ik wil hebben dus zal deze bestellen door via jou blog naar bol.com te gaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.