Wie jarig is trakteert…


Hoera! Vandaag is mijn 36e verjaardag!  En: wie jarig is trakteert… Dus: ik heb een pakket met 18 boeken – voornamelijk thrillers, maar ook een paar (YA)romans – samengesteld om aan iemand cadeau te doen!  

Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket vol leesplezier?

De winactie is afgelopen! Gefeliciteerd Anouk B! Bedankt voor het meedoen allemaal! <3 

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief!
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht
 • Je reageert vóór vrijdag 26 juni, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar!
 • (Alleen adressen in Nederland ivm verzendkosten, sorry! Bijbetalen mag natuurlijk!)

Succes!
-X- Judith

P.S.: Van de winacties die ik houd en die ik zelf verstuur (zoals deze), betaal ik de verzendkosten van het geld wat er binnenkomt via het Bol.com Partnerprogramma. Dus als jullie via een Bol.com advertentie op mijn site een bestelling doen bij Bol (hoeven geen boeken te zijn!), krijg ik een kleine vergoeding en kan ik weer nieuwe winacties organiseren.

200 thoughts on “Wie jarig is trakteert…

 1. Lang zal ze leven! Proficiat! Deze verpleegkundige kan wel een boost gebruiken na deze intense periode. Een goed boek lezen en tegelijkertijd de laatste zonnestralen op het balkon meepakken.. Wedden dat ik ze alle 18 uitlees deze zomer? Duimen!

 2. Van harte gefeliciteerd, hopelijk een mooie verjaardag ondanks corona.
  Wat super lief dat je dit boekenpakket verloot.

  Sinds kort aangesloten bij een clubje waar we boeken met elkaar delen en ruilen.
  Zou super tof zijn, niet 1 persoon maar meteen een clubje van 9 mensen blij 😀

 3. Hiep hiep hoera, er is er eentje jarig
  Hiep hiep hoera, en kijk eens hoe ze lacht
  Hiep hiep hoera, er is er eentje jarig
  Tien cadeautjes en ballonnen, wat een pracht

  Van harte gefeliciteerd met je 36e verjaardag!

 4. mooie winactie waar ik graag aan mee doe vooral omdat mijn zwangerschapsverlof nu is ingegaan. Ik kan momenteel genieten van het lezen van een boek in de tuin, heerlijk om de laatste loodjes door te komen.

 5. Gefeliciteerd en hopelijk nog vele gezonde jaren te komen! En hopelijk kan ik ook mee feesten door middel van deze fantastische boekenpakket.

 6. Gefeliciteerd!? ik doe mee! Ben zo benieuwd naar de boeken van Rachel Caine en de wrede prins van Holly Black!?

 7. Geweldige mooie boekenactie . Wij zijn gek op thrillers ik doe daarom ook heel graag mee aan de actie. Zeker met het heerlijke mooie weer , kun je dubbel genieten.

 8. Mijn schoonzusje zit door omstandigheden thuis en brengt haar dagen (en nachten) het liefste door met lezen. Ik zou haar zo graag verrassen met dit geweldige pakket zodat ze weer eens wat positiviteit ervaart.

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik en mijn familie zijn dol op lezen dus zeer welkom. Als ik win doe ik ze mijn ouders cadeau. Lekker genieten voor hen.

 10. Oeh, echt supergaaf zo’n heerlijk pakket leesvoer voor aankomende thuisblijfvakantie. Hiermee komen mijn man en ik de zomerse dagen wel door hoor.

 11. Gefeliciteerd! Prachtige leeftijd, nog zo jong. Heerlijk. Wanneer ik win ga ik ze delen met mijn 12 collega’s, (wij volgen je bijna allemaal op FB) zodat we allemaal lekker kunnen lezen deze zomer. Nog 6 weekjes en dan gaat de eerste ploeg vakantie vieren (in eigen tuin)

 12. Hieperdepiep Hoera, van harte Gefeliciteerd.
  Wat een geweldig pakket, daarmee kom je de zomer wel door.
  En nog wel in mijn favoriete genre.
  Ik doe dus graag mee en zal de actie ook delen.

 13. Gefeliciteerd!!!
  Superleuk dat je iemand anders wilt verblijden met jouw verjaardag. Maak natuurlijk heel graag kans.

 14. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Op de foto zie ik al een paar interessante schrijvers. In de familie en vriendenkring zitten nog een aantal fanatieke lezers dus alle boeken komen zeker goed terecht.

 15. Gefeliciteerd met je verjaardag ? Hoop dat je verwend bent met heel veel geweldige boeken! En wat tof dat je het verjaardagsgevoel met ons wilt delen.

  Vriendin Nathalie en ik zorgen ervoor dat we beide boeken hebben die we nog niet hebben gelezen. Zij leent de hare uit aan mij en andersom. Helaas is de keuze erg uitgedund, zoveel gelezen de laatste tijd, dat we altijd nieuw leesvoer kunnen gebruiken en dit zijn ook nog eens boeken waar wij ontzettend gelukkig van zouden worden!

 16. Wat leuk! En wat een lieve manier om je verjaardag te vieren, gefeliciteerd!!! 😉 ik volg je online natuurlijk al en doe heel graag mee!

 17. Gefeliciteerd!! Ik volg je via Facebook, Instagram en je blog. Wat zou ik dit pakket graag willen winnen! Er zitten zulke leuke boeken bij ik heb dit jaar al 135 boeken gelezen. Ik ben dus ook altijd in voor nieuwe boeken omdat ik er zoveel lees en omdat ik het gewoon super leuk vind! Ik heb het natuurlijk ook even gedeeld op mijn verhaal! Ik hoop het echt heel erg en nogmaals gefeliciteerd!

 18. Proficiat met uw verjaardag.
  Lees graag echte boeken heerlijk spannende boeken op nummer 1 ik maak dus graag kans. Ik lees veel en als ik ze gelezen heb gaan ze nar de buurtbieb waar mensen gratis boeken kunnen halen en neer zetten, handig voor hen die minder geld hebben

 19. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad!
  Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om mee te mogen doen.

 20. Van harte gefeliciteerd!
  Ja, heel graag. Heb er bijna 3 weken vakantie opzitten, maar ben alleen maar aan het klussen geweest. Zo toe aan iets leuks!
  Dus dat boekenpakket zou heel erg welkom zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.