Remy leest: Max Modderman 3: Grappenstrijd – Matt Stanton

O, had ik dat nog niet gezegd? Hugo schrijft mijn biografie. Alle beroemde mensen zetten hun levensverhaal op papier (of ze laten het door iemand anders doen, zoals ik). Als je vindt dat ik een beetje jong ben om mijn levensverhaal te publiceren, dan zie je dat verkeerd. Ik ben elf!

Korte inhoud
“In iedere klas heb je er een: de gangmaker, de lolbroek, de grappenmaker. In de klas van Max is híj dat! Hij is misschien niet de slimste, maar wel de grappigste!

Wanneer Max met school op een kampeeruitje gaat, besluit zijn nieuwe klasgenoot Tyson om ook eens flink wat geintjes uit te halen. Maar Max is normaal gesproken de leukste van de klas, dus dit is het begin van een heuse grappenstrijd.

Monsters in het meer, smokkelende eenden, je eigen toiletten graven, kapseizende kano’s, absoluut niet verliefd worden en bonen die je de dunne geven: Max en zijn klasgenoten weten niet wat ze meemaken tijdens dit schoolreisje!”

Remy (8) leest
Remy is gek op de grappige Max Modderman, dus was weer heel blij met dit recensie-exemplaar!

Waar gaat het boek over?
Over Max die een meisje leuk vindt en die heeft een grote broer en die haalt grappen uit met Max, en Max doet dat ook weer terug. Ze gaan op schoolreisje en dan komt die grote broer naast hem zitten in de bus en dat wordt één grote grappenstrijd!

Vond je het weer een leuk verhaal?
Ja, erg grappig! In dit boek haalt Max best veel grappen uit, dus ik moest steeds grinniken.

Wat vond je het leukst?
De rugzak-grap! Je haalt alles uit de rugzak, floept hem binnenstebuiten en doet alles weer terug erin en doet de rits weer voorzichtig dicht.

Wat het minst leuk?
NIKS!

Wil je deel 4 ook lezen?
Ja heel graag! En die komt in mei! (Mooi op tijd voor mijn verjaardag )

Waarom ben je zo gek op deze boeken?
Omdat ze heel grappig zijn en ik vind Max een leuke hoofdpersoon!

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

Grappenstrijd
ISBN 9789402704464 – Uitgever: HarperCollins Holland – 256 pagina’s – Verschenen: januari 2020 – Originele titel: Funny Kid Prank Wars – Vertaald door: Angelique Verheijen – Deel 3 in de Max Modderman-reeks – Leeftijd: 7+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.