Biebmiepje Boekenleggers van Drukwerknodig.nl


Toen ik benaderd werd door Drukwerknodig.nl of ik iets wilde laten drukken voor mijn blog, in ruil voor een artikel en verwijzing naar hun website, ben ik gaan kijken wat ik dan voor Biebmiepje zou kunnen laten maken. Toen zag ik dat ze ook boekenleggers konden maken en was de keuze snel gemaakt, dat is namelijk iets wat ik nog heel graag wou: échte Biebmiepje boekenleggers!


Ik gebruikte er uiteraard mijn eigen huisstijl voor (het ontwerp van Caren Limpens waar ik nog altijd dolgelukkig mee ben! ) en kon zo heel gemakkelijk een boekenlegger ontwerpen in hun online editor. Ik had ze heel vlot in huis nadat de bestelling was goedgekeurd, maar helaas ging er de eerste keer wat mis, ze waren enkelzijdig bedrukt i.p.v. dubbelzijdig… Maar: ik had de juiste versie meteen de volgende dag alweer in huis! Topservice.

Ik mocht er 150 bestellen (t.w.v. ongeveer 30 euro) dus ik kan ze lekker gaan verspreiden! Als ik binnenkort weer een boekenpakket ga verloten zal ik er zeker eentje bij doen.

Ik ben er echt heel erg blij mee! Ze zijn lekker groot (60 x 240 mm) en lekker stevig.
Vinden jullie ze ook mooi?

Bedankt Drukwerknodig.nl!!
-X- Judith

7 thoughts on “Biebmiepje Boekenleggers van Drukwerknodig.nl

  1. Ik ben ook helemaal happy met jouw boekenlegger ?. Geen afgescheurde papiertjes meer of andere lelijke dingen tussen boeken/tijdschriften. Dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.