Remy leest: De enorm eigenwijze eenhoorn – Pip Bird

Het was maandagochtend en Mira Desai was SUPER opgewonden. Het was namelijk geen normale maandagochtend. Nee, het was de eerste dag van de vakantie, en Mira’s eerste dag op een nieuwe school! En niet zomaar een school. Nee, dit was de … EENHOORNSCHOOL!

Korte inhoud
“Het is Mira’s allergrootste wens om ooit naar de Eenhoornschool te gaan, waar ze haar allerbeste eenhoornvriend zal ontmoeten. Ze is dan ook door het dolle heen wanneer ze op een dag haar toelatingsbrief ontvangt. Wie zal haar eenhoorn worden: Angelica, Delilah Glinsterhoef, Ster?
Helaas: Mira krijgt Dirk. Dirk is niet elegant, niet glitterig: Dirk is vooral heel erg lui. Zullen Mira en Dirk ooit vrienden worden, en op een magische speurtocht mogen gaan?”

Mira droomde al HAAR HELE LEVEN van haar eigen eenhoorn.

Remy (8) leest
Dit aansprekende en kleurrijke boek glinstert je tegemoet!  Ik begrijp heel goed dat Remy hem meteen wilde lezen!

Hoe vind je het boek eruitzien?
Heel mooi, het ziet er meteen heel vrolijk uit!

Wat vind je van de illustraties?
Heel grappig, want Dirk de dikke en eigenwijze eenhoorn hebben ze heel goed getekend.

Waar gaat het boek over?
Het gaat over een meisje wat naar een eenhoornschool gaat en daar krijgt ze een eenhoorn en die heet Dirk, en daar gebeuren heel veel grappige dingen mee.

Wat vond je van het verhaal?
Heel grappig! En leuk! De titel sprak me meteen al aan en ik vond het verhaal over een meisje op een eenhoornschool met een eenhoorn wel heel leuk om te lezen.

Wat was het leukste stukje?
Dat ze Dirk voor het eerst ontmoet, want dat is een beetje een teleurstelling…

Wil je hem vaker lezen denk je?
JA! Omdat hij zo leuk is!

Veel leesplezier!
-X- Remy (& Judith)

De enorm eigenwijze eenhoorn
ISBN 9789048317820 – Veltman Uitgevers – 160 pagina’s – Verschenen: oktober 2019 – Originele titel: The Naughtiest Unicorn – Vertaald door: Sandra C. Hessels/Vitataal – Illustraties: David O’Connell – Leeftijd: 7+

[bol_product_links block_id=”bol_5db2f73e17afc_selected-products” products=”9200000112748448″ name=”eenhoorn” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.