Buitenspel gezet – Kyra Rutgers

‘Yes! De deal is rond. Ik word trainer van het roemruchte FC Paphos. We vertrekken dit weekend naar Cyprus.’ 

Korte inhoud
Ze volgt haar man blindelings, maar heeft hij wel oog voor haar? In “Buitenspel gezet’ van Kyra Rutgers verhuist Olivia met haar man, trainer/coach Jay, mee naar Cyprus. Daar raakt ze bevriend met drie voetbalvrouwen. Ogenschijnlijk lijken zij te genieten van de glitter en glamour die hun luxeleven met zich meebrengt, maar Olivia realiseert zich steeds meer dat ze is terechtgekomen in een schijnwereld. Donkere dagen getekend door relatiedrama’s, verboden romances en schandalen breken aan. 

‘Affaires zijn schering en inslag in het voetbalwereldje.’ 

Auteur
“Kyra Rutgers werkt bij Sanoma als chef redacteur van entertainmentbladen. Over haar eigen ervaringen als voetbalvrouw op Cyprus vertelde ze in haar column in Flair. Buitenspel gezet is haar debuut als soloauteur.”

‘Het lijkt wel een soap.’ 

Mijn mening
Kyra benaderde me om te vragen of ik zin had om haar boek te lezen, en aangezien ik de cover heerlijk aansprekend en zomers vond en de korte inhoud me prikkelde, zei ik volmondig ja!

Olivia, journaliste en schrijfster, is net getrouwd met Jay, een succesvol voetbaltrainer. Zij is nieuw in het voetbalwereldje en voelde zich er in Engeland totaal niet in thuis. Nog maar net terug in Nederland, waar ze een frisse start wel ziet zitten, krijgt Jay een contract als voetbaltrainer op Cyprus. Daar gaan ze weer…
Gelukkig is het tropische Cyprus héél anders dan Engeland en maakt Kyra daar wel snel vriendinnen onder de andere voetbalvrouwen. Maar dan komt ze er langzaamaan achter dat er een hoop ellende schuilt achter alle glitter en glamour, en dat de mannen (en de vrouwen…) het niet zo nauw nemen met huwelijkse trouw. Zij en Jay zijn anders, zij zijn écht gelukkig samen. Toch?

Wat een heerlijk verhaal is dit! De nuchtere en misschien wat naïeve Olivia is een verademing tussen de ‘echte’ voetbalvrouwen vol uiterlijke schijn. Zij gelooft nog echt in liefde en trouw en je hoopt maar dat haar vertrouwen niet beschaamd wordt.

Het verhaal leest heerlijk vlot, is lekker luchtig, heeft humor en een fijn zomers sfeertje. Een ideaal zomerboek dus! (of daarna om een zonnetje in huis te brengen 😉 )
Ik heb van begin tot eind zitten smullen van alle intriges in dit smeuïge verhaal! Het leest als een heerlijk dramatische soap 😀 Genieten!!

Buitenspel gezet
ISBN 9789401913546 – Uitgever: Zomer & Keuning – 240 pagina’s – Verschenen: juni 2018

[bol_product_links block_id=”bol_5b6c00a906a77_selected-products” products=”9200000091493970,9200000092730314″ name=”buitenspel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 thoughts on “Buitenspel gezet – Kyra Rutgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.