Winactie: De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden


Ik ontving gisteren een heel leuk mailtje van Uitgeverij Atlas Contact!!
Ik mag twee van mijn lezers blij gaan maken met een fysiek exemplaar van De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden, het langverwachte vervolg op de wereldwijde bestseller De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, en opnieuw een hilarisch verhaal over de bejaarde Allan Karlsson en zijn kompaan Julius.

Waar gaat het boek over?
De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een luxe, paradijselijk leven op Bali, maar eigenlijk vervelen ze zich in het paradijs. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen. Door omstandigheden belanden ze in zee en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip gesmokkeld verrijkt uranium vervoert voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet. In no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar vele leidende politieke figuren bij betrokken raken, van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken tot Angela Merkel en Trump aan toe.

Winnen!
De winactie is afgelopen en de winnaars hebben mail ontvangen! Gefeliciteerd Nathalie en Willemijn! Bedankt voor het meedoen allemaal!!

 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar!

-X-Judith

74 thoughts on “Winactie: De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

 1. De vorige boeken heb ik met heel veel plezier gelezen,ik neem dit nieuwe boek graag mee naar mijn vakantie adres

 2. O ja, ik wil dit absurde boek graag winnen. Ik lees me te pletter deze vakantie. Eigenlijk tevens een soort van werken.

 3. Vorige boeken over Alan met veel plezier gelezen. Gisteren is mijn Ereader gesneuveld, dus moet nu even noodgedwongen ‘van papier’ lezen. Dit boek zou dus heel welkom zijn!

 4. Ik kan niet wachten op dit exemplaar!

  Ik heb net achter elkaar door de 100 jarige die uit het raam klom en verdweeen, de zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje en gangster anders en zijn vrienden (en een enkele vijand) gelezen!

  Wat een geniale schrijver is dit! Feitelijke kennis met een flinke dosis humor en fantasie. Een echte aanrader, altijd verrassend en wanneer je denkt dat het niet gekker of erger kan, doet deze schrijver er nog een schepje bovenop. Heerlijk!

  Maar met vier kleintje om me heen ben ik er nog niet aan toe gekomen om die nieuwste versie op de kop te tikken dus ja, ik doe graag mee met de win actie! Ik blijf ook iedereen deze boeken aanraden 🙂

 5. Wat leuk! De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween staat op mijn all time favourites lijst. Het taalgebruik, de fantasie, steeds verrassend, heerlijk. Kom graag in aanmerking voor het vervolg!

 6. Gaaf! Ik ben heel nieuwsgierig. Ik lag dubbel tijdens het lezen van het eerste deel en ook de film deed mij schuddebuiken.
  Ik doe graag mee voor het tweede deel. Benieuwd of de schrijver mij weer onder de tafel weet te krijgen.

 7. Ik doe heel graag mee aan deze wedstrijd! ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ vond ik fantastisch. Helaas vielen ‘het bommenmeisje’ en ‘Gangster Anders’ mij tegen, dus ik hoop dat de terugkeer Allan Karlsson ook de terugkeer van mijn liefde voor Jonas Jonasson betekent 🙂

 8. Vorige uitgave met echt heel veel plezier gelezen! Wat een lol heb ik gehad met die man!
  Deze uitgave gelijk aan mijn lees-lijst toegevoegd. Zou dus erg leuk zijn als ik hem mag winnen en weer verder mee ga op avontuur met Alan! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.