Remco leest: Het Spel – Tom Wood

De moordenaar was goed. Hij bewoog zich met een soepelheid en een efficiëntie die hem ontspannen deden lijken, bijna zorgeloos.

Korte inhoud
Victor heeft bewezen de meest dodelijke man ter wereld te zijn. Hij leeft alleen, hij werkt alleen, hij is ijskoud en trefzeker. Dat maakt hem de perfecte huurmoordenaar. Na het volbrengen van een missie in het zinderende Algiers, waarbij hij een andere huurmoordenaar om moest brengen, staat de CIA bij hem op de stoep met een nieuwe opdracht. Hij moet zich voordoen als de vermoorde man om zo achter de identiteit van diens volgende slachtoffer te komen. Dit ontketent een ware wedloop die hem door heel Europa voert en hem uiteindelijk in Rome doet belanden. Daar moet hij met een groep huurlingen samenwerken. Victor staat voor een onmogelijke keuze: doen wat juist is of het enige opofferen waar hij om geeft: zijn eigen leven.

Auteur
“Tom Wood woont in Londen. Zijn debuut De jager is het begin van de bestsellerserie over huurmoordenaar Victor. Als Tom niet aan het schrijven is, beoefent hij graag Krav Maga of doet hij aan boksen.”

Remco leest
Van de vorige twee delen uit deze serie heb ik genoten, dus ik was erg blij dat ik Judith van dit exemplaar van haar leesstapel af kon helpen 😉

Huurmoordenaar Victor moet in dit boek in de huid kruipen van een andere huurmoordenaar, om zo te infiltreren in een groep bij elkaar gebrachte huurlingen met ieder hun eigen expertise en zo een rol te hebben in de op handen zijnde aanslag die ze beraamd hebben. Onverwachts moet Victor zien te voorkomen dat deze missie ook zijn einde wordt…

Om maar met het slechte nieuws (voor thuis) te beginnen: ik ga meer ruimte opeisen in de boekenkasten, want deze serie is er eentje om te bewaren en verder te sparen!
Ik zat meteen weer in het verhaal, wat heerlijk vlot wegleest want Tom Wood heeft een erg lekkere schrijfstijl. Het is te merken dat hij een scriptschrijver is, want je ziet het verhaal als een film voor je.
Het verhaal is super spannend en blijft dat tot aan de laatste bladzijde en is daardoor lastig weg te leggen!

Kom maar op met meer van deze serie! Ik kijk er vast naar uit.

Het Spel
ISBN 9789022582848 – Uitgever: Boekerij – 384 pagina’s – Verschenen: mei 2018 – Originele titel: The Game – Vertaald door: Gert van Santen

One thought on “Remco leest: Het Spel – Tom Wood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.