Feestweek winactie 7: Boekenpakket Boekerij #biebmiepje5jaar

Het is feest op mijn blog deze week!
Donderdag 22 maart bestond mijn blog alweer 5 jaar en dat vier ik met een heuse feestweek! Zeven dagen lang verloot ik iedere dag mooie boeken. Houd mijn blog dus goed in de gaten…
Het zevende en laatste wat ik mag weggeven is een boekenpakket beschikbaar gesteld door Uitgeverij Boekerij! Wat erin zit? Kijk maar mee:


Zij die gaan – Ingar Johnsrud
In een ziekenhuis in Oslo komt hoofdinspecteur Fredrik -Beier langzaam bij kennis. De boosdoeners blijken pijnstillers en alcohol, althans dat is wat de artsen hem- -hebben verteld. Een beproefd recept voor zelfmoord. Maar Fredrik zelf kan zich niets herinneren.
Even verderop wordt een weduwe vermist en in haar huis vindt de politie het stoffelijk overschot van een pas overleden man die meer dan twintig jaar geleden doodverklaard blijkt te zijn. In de tussentijd hebben de ratten in de riolen van Oslo zich gestort op een tweede lijk. Een tragisch verleden verbindt de twee, een verbond dat werd gevormd in de dagen na de val van de Sovjet-Unie. En nu is een in vergetelheid geraakt wapen in de verkeerde handen terechtgekomen – van iemand die zint op wraak en niets meer te verliezen heeft…
Zij die gaan is de tweede thriller met de formidabele Fredrik Beier en Kafa Iqbal in de hoofdrollen.

Het meisje in het bos – Kate Hamer
Ik heet Ruby. Ik woon bij Barbara en Mick. Zij zijn niet mijn echte ouders, maar ze vertellen hoe ik me moet gedragen en wat ik moet zeggen. Ik moet zeggen dat mijn blauwe oog en de blauwe plekken op mijn armen zijn veroorzaakt door een val van de trap. Maar er zijn dingen die ik niet zal zeggen. Ik ga ze niet vertellen dat ik op zoek ga naar mijn echte ouders.
Op Ruby’s dertiende verjaardag komt een wens van haar uit. Het echtpaar dat haar opvoedt blijken niet haar echte ouders te zijn. Dat betekent dat haar echte vader en moeder ergens anders zijn, en Ruby besluit dat ze niet zal rusten voor ze hen heeft gevonden. Ze loopt weg, het bos in, met alleen een koffer in haar hand. Als ze een stel andere kinderen ontmoet, broertjes en zusjes die alleen in het bos lijken te wonen, sluit Ruby zich bij hen aan.
Maar is Ruby wel veilig? Wat is waarheid, en wat niet? Wie probeert haar echt te helpen – en wie is gevaarlijker dan ze ooit voor mogelijk had gehouden?

Als ik aan je denk – Laura Lippman
Luisa ‘Lu’ Brant is de pasverkozen – en eerste vrouwelijke – openbaar aanklager voor Howard County, Maryland, een baan die haar geliefde vader ook vervulde. Ze is intelligent en ambitieus en vestigt haar naam dankzij de veroordeling van een geestelijk gestoorde zwerver die wordt verdacht van het doodslaan van een vrouw in haar eigen huis.
Het proces rakelt nare herinneringen op voor Lu en haar familie, aan de nacht dat haar broer zijn beste vriend redde ten koste van het leven van iemand anders. Omdat hij pas achttien was werd hij vrijgesproken. Nu vraagt Lu zich af of de gebeurtenissen in 1980 wel helemaal zo verliepen als zij zich herinnert. Welke details zijn er in haar jeugd voor haar verzwegen?

Kleine zus – Isabel Ashdown
Nadat ze elkaar zestien jaar lang niet hebben gezien, worden de zussen Jessica en Emily weer met elkaar herenigd. Nu ze hun lastige verleden achter zich hebben gelaten, keert de warmte tussen hen gelukkig terug. Algauw trekt Jess zelfs in bij Emily in haar comfortabele eilandhuis, waar ze woont met haar man en dochtertje Daisy. Pijn en oud zeer maken plaats voor harmonie en familieliefde. Eind goed al goed, zo lijkt het.
Maar als Daisy verdwijnt terwijl Jess op haar past, begint het perfecte leven dat Emily zo zorgvuldig heeft opgebouwd uit elkaar te vallen. Had ze haar zusje wel moeten vertrouwen, na alles wat er in het verleden is gebeurd?

Winnen!
De winactie is afgelopen! De winnaar heeft een mailtje ontvangen. Bedankt voor alle reacties!!

-X- Judith

136 thoughts on “Feestweek winactie 7: Boekenpakket Boekerij #biebmiepje5jaar

 1. Wat een geweldig pakket, dit 7e. Hier doe ik heel graag aan mee. Wat heb je superprijzen in de verloting. Van mij mag je elke week wel 5 jaar bestaan, als er elke keer zoveel te winnen valt. 😉

 2. Wat een super afsluiting! Doe heel graag mee, zou een fantastisch cadeautje zijn voor mijn verjaardag op 28 maart. Prachtig pakket!

 3. Wat een geweldig spannend boekenpakket is dit! Mooie afsluiter van een prachtige winweek. Graag doe ik mee voor heel wat spannende uurtjes leesplezier.

 4. Een mooie afsluiter! Dit pakket bevat allemaal boeken die ik zeker graag zou willen lezen. Uiteraard doe ik weer mee 😉

 5. De omschrijving van deze geweldige thrillers, heeft mij wel heeeel nieuwsgierig gemaakt. Ben mega thriller-liefhebber en maak dan ook graag kans. Volg je toffe blog via Facebook en Bloglovin’ ♥ Janneke B

 6. Stuk voor stuk hele spannende boeken, zo te lezen! Ik maak graag kans, dit is echt mijn favoriete type leesvoer! Met 4 boeken kan ik weer eventjes vooruit!
  Nogmaals gefeliciteerd met je 5 jaar, en ga zo door!

 7. Nog eens hartelijk gefeliciteerd. Wat een prachtig pakket. Graag maak ik kans. M’n handen kriebelen om deze boeken vast te mogen houden

 8. Hi Judith,
  Wat een geweldig spannend pakket als afsluit van je feestweek.? Echt een cadeau eerste klas ? Bij deze prijsvraag wil ik dan ook heel graag meedoen. ?Vind alleen #Kleine zus (me) al belemaal leuk. ?
  Voor de rest heb ik ze in alle gradaties (die zussen)?

  En Het meisje in het bos, ? Zij die gaan en Als ik aan je denk .. .. ?Kortom als thrillerliefhebber lust ik ze rauw ? ❤

 9. allereerst van harte gefeliciteerd met het 5 jarige bestaan van je blog. Ik hoop dat er nog veel succesvolle jaren bijkomen waarbij we je blijven volgen. Het laatste boekenpakket is super. Ik zie sprekende titels. De hele week zijn er mooie boeken weggegeven. Van mij mag het elke week 5 jarige bestaan zijn. Ik doe heel graag mee en wens je een fijne dag.

 10. Wat erg dat ik deze winactie bijna aan mij voorbij heb laten gaan. Op Facebook zie ik de hele week al je vrolijke winweek voorbij komen en deze is gewoon bijna ontsnapt.

  Ja ik doe mee. Want trillers/detective liggen altijd bij mij in de buurt. Op de salontafel of op mijn nachtkastje. Nu maar duimen!

 11. Dan kom ik via een andere blog hier uit en denk wat een leuke site, dus een nieuwe volger die graag mee doet met deze leuke actie. Gefeliciteerd met je jubileum

 12. Wauw! Net wat ik kan gebruiken om mijn vakantie door te komen in deze druilerige dagen. En als het beter weer wordt, is lezen in een voorjaarszonnetje ook erg fijn!
  Ik heb ook een reactie op fb geplaatst, nu duimen voor mijzelf ( en vior mijn vriendinnen die de boeken na mij mogen lezen).

 13. OMG, waarom ontdek ik nu pas je site/blog! Ik ga je zeker volgen, en volg je nu ook op Insta. Leuk!!! Ik ben dol op lezen, en thrillers zijn mijn favoriet. Dolgraag loot ik daarom ook mee voor dit toffe boekenpakket.

 14. leuk om deze boeken weg te geven en om al 5 jaar te bestaan dus ik doe graag mee voor deze spannende boeken om straks met het mooie weer lekker buiten in de tuin in weg te kunnen duiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.