Femme fatale – Anja Feliers

Toen ze de deur opende, zag ze haar liggen. In bad, bewegingloos.

Korte inhoud
June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan duikt Lexi terug op in Junes leven. Deze vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde, laat oude gevoelens weer oplaaien en doet June helemaal opfleuren. Maar kan ze haar nieuwe minnares wel vertrouwen?
Lexi stelt June voor aan psychologe Kathleen Verlinden, die mee op zoek gaat naar wat er met Imke is gebeurd. Alleen blijken de geheimen die Kathleen zelf koestert, minstens zo groot en dreigen ze allemaal uit te komen.

Ze wist dat er elk ogenblik iemand kon binnenkomen. Iemand die haar kende. Iemand die haar zorgvuldig bewaarde geheim uit het verleden zou blootleggen.

Auteur
“Anja Feliers is de succesvolste vrouwelijke thrillerauteur van Vlaanderen. Van haar reeks rond psychologe Kathleen Verlinden werden ruim 15.000 exemplaren verkocht. Met Femme fatale (het 7e deel) schrijft ze haar sensueelste verhaal tot nu toe.”

‘Ik weet niet meer wat er die nacht precies gebeurd is. Ik weet niet wie ervoor verantwoordelijk is. Ik weet niet wie of wat mijn dochter gedood heeft…’

Mijn mening
Wat is het al schandalig lang geleden dat ik boeken van Anja Feliers las. Ik denk dat ik de eerste drie delen in de Kathleen Verlinden-reeks gelezen heb –  en ervan smulde – maar daarna kwam het er gewoonweg niet meer van door mijn recensieboeken (luxeprobleem!). Heerlijk om met dit zevende deel weer terug te zijn in Kathleens wereld… (wat een mooie cover hè!)

Je volgt in dit boek niet alleen Kathleen, maar ook June; ongelukkig getrouwd en alleen nog samen met haar man Robbert omdat ze samen een enorm verlies delen. Zij ontmoet haar grote liefde van tijdens haar studie weer, een vrouw; Lexi. Lexi wekt haar weer helemaal tot leven en doet haar strijdlust om uit te vinden wat er precies gebeurde die fatale nacht weer aanwakkeren.
Lexi neemt June mee naar Kathleen om daar haar verhaal te doen en het verlies te verwerken. Kathleen raakt ongemerkt meer verstrikt in het geheel dan ze denkt… En daarnaast heeft ze haar eigen sores: problemen met haar dochter Julie, hun verlies verwerken, het grote geheim dat Kathleen al jaren met zich meedraagt én het feit dat Kathleen liefde voelt voor twee mannen en maar niet kan kiezen…

Al heel gauw wordt duidelijk dat dit een heerlijk sensueel verhaal is. Er zitten fijne erotische scènes in die perfect in het verhaal passen. Daarnaast is er vanaf het begin een flinke onderhuidse spanning en zijn er vragen waar je mee zit die langzaamaan beantwoord worden. Je hebt het gevoel dat er een verborgen agenda is, maar bij wie precies en wat het doel is… Je wordt heerlijk in spanning gehouden en zelfs op het allerlaatst weet Anja Feliers nog flink te verrassen en shockeren.

WOW, wát een verhaal! Echt geweldig! Een perfecte combinatie van vaart, spanning en sensualiteit. Zo zie ik ze héél erg graag! Ik heb genoten. En door het einde wil ik nú graag het volgende deel in de reeks, Anja! 😉 Wat heb ik een zin gekregen alle delen te gaan aanschaffen en (her)lezen.

P.S.: De delen zijn heel goed los te lezen, er wordt namelijk teruggeblikt op belangrijke gebeurtenissen in Kathleens leven. Maar: uiteraard wel leuker om ze op volgorde te lezen, zo maak je alles zelf mee…

Femme fatale
ISBN 9789401443586 – Uitgever: Lannoo – 328 pagina’s – Verschenen: september 2017 – Deel 7 in de Kathleen Verlinden-reeks

5 thoughts on “Femme fatale – Anja Feliers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.