Mijn Go Customized telefoonhoesje


Ik werd laatst benaderd door Go Customized over het maken van een gepersonaliseerd telefoonhoesje in ruil voor een review op mijn blog. Nou leek het me ontzettend gaaf om een echt Biebmiepje iPhone hoesje te hebben, dus ik ging graag met ze in zee!

Is ie niet leuk geworden?!

Het hoesje ontwerpen ging heel makkelijk en vlot, ik kon gewoon het stappenplan op de website volgen onder het kopje iPhone hoesje ontwerpen. Je kiest het soort hoesje (ik heb een softcase hoesje t.w.v. 14,95), de kleur (ik koos voor transparant, zodat ik nog een beetje van mijn mooie roze telefoon kan zien), de afbeelding die je erop wilt hebben (eventueel kun je zelfs meerdere afbeeldingen tot een collage verwerken) en tot slot kun je nog tekst, stickers of filters toepassen als je wilt.


Na het bestellen had ik hem binnen 2 dagen in huis! En wat ziet het er leuk uit! πŸ™‚ Ik heb nu een echt “i live & breathe books”-Biebmiepje softcase hoesje ❀ Hij is stevig maar flexibel, de afbeelding zit er goed op en heeft de juiste kleuren en hij sluit goed aan op de telefoon. Ik heb tot nu toe één klein minpuntje kunnen ontdekken: ik krijg er nogal snel zweethanden van…

Ook zo’n gaaf gepersonaliseerd hoesje? Ze zijn te ontwerpen voor heel veel verschillende soorten telefoons, maar ook voor tablets. Neem maar gauw een kijkje op de site van Go Customized!

-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.