Nu bij Bookchoice: Helemaal het einde – Lisette Jonkman


Kennen jullie Bookchoice al?
Als je een abonnement neemt op Bookchoice van €3,99 per maand krijg je de 8 ebooks (& audiobooks) die voor die maand geselecteerd zijn. Ze hebben iedere maand een actueel en gevarieerd aanbod, dus er zal iedere maand wel wat tussen zitten wat je aanspreekt en ook al zijn dat maar één of twee titels, dan nog is €3,99 niet duur, toch?! Na downloaden zijn de ebooks gewoon van jou en zijn ze op alle mogelijke manieren te lezen; ereader, tablet, telefoon en desktop.
(Als je een abonnement neemt is dat voor een jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar)


Deze maand bij Bookchoice: Helemaal het einde
Als je deze maand (november 2017) nog een abonnement afsluit, dan kun je o.a. Helemaal het einde van Lisette Jonkman downloaden en lezen!

“De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.
Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.
Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…”

Ik kan je dit nieuwe boek van Lisette echt van harte aanraden 🙂 Ik las hem een tijdje terug al en ze heeft me er erg mee verrast. Wil je mijn recensie nog even teruglezen? Dat kan hier.

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn en misschien een abonnement willen afsluiten, kun je dat doen door op de afbeelding/advertentie bovenaan de blogpost te klikken, dan kom je op de Bookchoice pagina terecht!
(En als je via die advertentie een abonnement afsluit, krijg ik van Bookchoice een kleine vergoeding, dus maak je mij heel blij!)

-X- Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.