Winactie: Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn


Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Vrienden voor het leven van Astrid Harrewijn!
Een tijdje terug was ik bij een speciale avond met Astrid Harrewijn in het Stedelijk Museum in Amsterdam (mijn korte verslag lees je hier), daar kon ik niet alleen mijn eigen exemplaar van dit derde deel in de Vrienden-serie laten signeren, ik kreeg ook een gesigneerd exemplaar mee om te verloten op mijn blog! (Als je nog even wilt lezen waar het boek over gaat klik je hier of lees je mijn recensie)


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit gesigneerde exemplaar van Vrienden voor het leven?

De winactie is afgelopen! Heel erg bedankt voor het meedoen allemaal!!
De winnares is Silvia en zij heeft een mailtje ontvangen.

 • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
 • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
 • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
 • Je reageert vóór maandag 30 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
 • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

Tip: heb je de eerste twee delen nog niet? Die zijn nu maar een tientje!

[bol_product_links block_id=”bol_59eda4b56d1db_selected-products” products=”9200000079290589,9200000079290681,9200000079290625″ name=”astrid harrewijn” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

70 thoughts on “Winactie: Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn

 1. Heel graag! Alle boeken van Astrid Harrewijn gelezen en “Vrienden voor het leven” staat op mijn verlanglijstje. Gesigneerd exemplaar nog mooier.

 2. Leuk, deel een en twee heb ik gelezen en deel staat op de NTL lijst. Ik loot graag mee. Helemaal leuk dat het gesigneerd is, dat maakt het extra bijzonder.

 3. Super super tof!! Ik zou het derde deel van deze serie heel erg graag willen lezen.. zulke leuke boeken!!! Ik volg op instagram met: HeavenLeighBooks.. verder gewoon met mijn eigen naam.. duimen!!

 4. Deze winactie kan ik natuurlijk niet laten gaan! Vorig jaar genoot ik echt van Drie vrienden, een huis en een klusjesman en afgelopen zomer las ik het tweede deel. Vooral dat deel maakte mij echt nieuwsgierig naar het verhaal van Kitty. Ik hoop dus op een waardige afsluiting van deze reeks. 🙂 Ik volg je sowieso via Bloglovin’ & Twitter.

 5. Ik maak graag kans op haar gesigneerde exemplaar. Ze schrijft heerlijke feel good verhalen. De Miss serie waren de eerste boeken die ik las en ik was verkocht.

 6. Ik doe ook graag mee*! Ik mocht al genieten van het tweede deel. Deel 1 en 3 heb ik hier in België nog niet in de boekhandel gevonden, dus bij deze ?
  Volgen doe ik je trouwens op alle kanalen voor zover ik weet.

  *in de hoop dat het ook voor je Belgische lezers is, anders geen probleem ?

 7. Ik doe mee met deze winactie om de serie voor mijn moeder compleet te maken, verrassing voor haar dus 😉
  Ik volg je blog steeds via Instagram (@mibreleest).

 8. De verhalen ademen kunst en ik als kunstliefhebber wil natuurlijk niet dit laatst verschenen deel van de boekenserie missen. En dat het dan ook nog eens gesigneerd is is helemaal fantastisch!

 9. Wat een super leuke winactie!! Ik zou echt heel graag dit boek willen winnen voor mijn moeder! Ze houdt heel erg veel van lezen en dit zou echt super leuk zijn om haar mee te verrassen! Ik vind je blog en je Instagram altijd super leuk! ❤️?

 10. Hoi Judith, leuke actie en ook dat je er in het Stedelijk bij mocht zijn! Dit zijn de extraatjes ?. Graag doe ik mee om dit laatste deel toe te voegen aan de andere twee delen. Zou leuk zijn als de trilogie door alle lezers in huis gelezen kunnen worden!

 11. Pretty Please!
  Astrid is één van mijn favo schrijfsters maar de ontbreekt nog even. Ik wil het liefst altijd boeken in de winkel kopen, maar ik was vrijdag alle boekwinkels die ik in Utrecht tegenkwam langsgegaan maar ze hadden ‘m nergens ??
  Dus als ik deze zou winnen zou dat geweldig gaaf zijn en dan is meteen mijn gesigneerde Astrid harrewijn collectie weer compleet, hihi.

 12. Jaaaa, geweldig om te winnen! Leuk boek ? Ik heb de 2 andere delen met heel veel plezier gelezen. Iedere avond lees ik 1 of 2 hoofdstukken in een ‘gezellig’ boek om mijn hoofd leeg te maken en lekker te ontspannen voor het slapen gaan. En de boeken van Astrid Harrewijn zijn geweldig hiervoor… ik ga alvast duimen! Hartegroet van @mamcoachyura op IG

 13. Uiteraard doe ik graag mee met deze fijne winactie van de geweldige Astrid Harrewijn. Ben zeer benieuwd naar dit afsluitende boek van de triologie.

 14. Nu de kids weer naar school zijn (herfstvakantie hier al afgelopen) en het weer steeds regenachtiger en kouder wordt, is het tijd voor me-time 😉 Kopje thee, dekentje, goed boek ! Oke..dat laatste moeten we nog wel even hopen te winnen 😉

 15. Amsterdam, vriend(inn)en en liefde. Dat zijn DE ingrediënten voor een heerlijke feelgood. Het eerste deel gelezen. Tweede staat klaar. Derde zou welkom zijn.

 16. Ik heb deel 1 en deel 2 al gelezen en ik ben fan van Astrid Harrewijn. Heel benieuwd naar het derde deel en hoe het verhaal met de vrienden verder verloopt!

 17. Wat een leuke actie. Deel 1 & 2 al uit en was aan het wachten tot deel 3 uit zou komen. Het boek is alleen ontzettend populair bij onze bibliotheek dus denk dat ik nog wel even moet wachten voordat hij klaar ligt bij de bieb. Ik maak dus graag kans om het boek al eerder te kunnen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.