Winactie: Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn


Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Vrienden voor het leven van Astrid Harrewijn!
Een tijdje terug was ik bij een speciale avond met Astrid Harrewijn in het Stedelijk Museum in Amsterdam (mijn korte verslag lees je hier), daar kon ik niet alleen mijn eigen exemplaar van dit derde deel in de Vrienden-serie laten signeren, ik kreeg ook een gesigneerd exemplaar mee om te verloten op mijn blog! (Als je nog even wilt lezen waar het boek over gaat klik je hier of lees je mijn recensie)


Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken op dit gesigneerde exemplaar van Vrienden voor het leven?

De winactie is afgelopen! Heel erg bedankt voor het meedoen allemaal!!
De winnares is Silvia en zij heeft een mailtje ontvangen.

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Je reageert vóór maandag 30 oktober, want dan neem ik contact op met de winnaar
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Succes!
-X- Judith

Tip: heb je de eerste twee delen nog niet? Die zijn nu maar een tientje!

[bol_product_links block_id=”bol_59eda4b56d1db_selected-products” products=”9200000079290589,9200000079290681,9200000079290625″ name=”astrid harrewijn” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

70 thoughts on “Winactie: Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn

  1. Graag waag ik een kansje! Genoten van het eerste deel, tweede ga ik zeker binnenkort lezen en deze gesigneerd winnen zou fantastisch zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.