Win een verrassingspakket! #biebmiepje4jaar


Blogverjaardag
Het is alweer eventjes terug, maar op 22 maart bestond mijn blog 4 jaar! En jullie hadden nog een winactie van me tegoed… Benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan gauw verder!


Verrassingspakket
Haha, zo wordt er nog niet veel meer duidelijk hè?! Het is dan ook een verrassingspakket! Ik heb uit mijn voorraad ex-recensieboeken (je zult niet merken dat ze gelezen zijn, erewoord!) een pakket samengesteld met voor het hele gezin wat wils. Dus denk je dat jij wel raad zou weten met dit pakket? Doe dan mee aan de #biebmiepje4jaar winactie!

Wat moet je doen?

 • Je volgt me natuurlijk ergens! (FB/Instagram/Twitter/Blog)
 • Je maakt me in een reactie onder dit blogbericht duidelijk waarom jij dit pakket moet winnen
 • Ik zou het erg waarderen als je de winactie via social media zou delen 🙂
 • Je woont in Nederland of geeft na winnen een adres in Nederland op (Sorry! Verzendkosten…)
 • Je reageert uiterlijk zaterdag 20 mei, zondag 21 mei kies ik een winnaar en neem ik contact op (laat dus een geldig e-mailadres achter)
 • Gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen, anders kies ik een andere winnaar…

Veel succes!
-X- Judith

86 thoughts on “Win een verrassingspakket! #biebmiepje4jaar

 1. Wat een superleuk idee!
  Ik volg je al lang en lees je blog met veel plezier.
  Het lijkt me geweldig om het pakket te winnen: met een leesverslaafde dochter (heeft ze van haar moeder) is er in ons gezin niets leukers dan nieuwe boeken!
  Groetjes, Lydia

 2. Wie wil er nou niet winnen, en misschien krijg ik met die jeugdboeken ook mijn oudste wat meer aan het lezen. In ieder geval van harte gefeliciteerd nog met het vierjarig bestaan van je boekenblog.

 3. Hier zou ik heel graag aan mee doen. Ik ben echt een stemmingslezer. Mijn humeur bepaald eigenlijk wat ik lees. Soms YA, soms een roman en dan weer lekker puzzelen met een thriller.

 4. Op de eerste plaats Judith van harte proficiat met het 4-jarig bestaan. Nou ik zou het verrassingspakket wel willen winnen. Ik zou alleen al genieten om het pakket te ontvangen, het uit te pakken, te voelen en aan te ruiken. Mijn grootste passie: lezen. Ik zou ze koesteren en een mooie plaats in mijn boekenkast geven.

 5. Gefeliciteerd met je BlogVerjaardag! Ik wil graag dit verrassingspakket omdat ik daarmee het hele gezin (eindelijk!) aan het lezen ga krijgen. Ben heel benieuwd naar al je verrassende traktaties! (geliked en gedeeld FB)

 6. Ik vind het super dat je van ieder genre er iets in dit! Ik ben druk bezig met verhuizen en als ontspanning lees ik altijd en een verrassingspakket is altijd heerlijk om te krijgen zeker omdat het nu een moeilijke tijd voor me is met al die feestdagen en momentdagen tussendoor. In de rust van mijn drukte lees ik graag

 7. WoW Judith, dit is wel een heel gaaf pakket. Ik heb volgens mij nog niet eerder gezien dat iemand zoveel weg geeft in 1x!
  Ik volg je blog nu 2 jaar omdat je altijd van die lekkere thrillers leest, en kinderboeken! Mijn oudste zoon (10) houdt ook van lezen en mijn jongste (7) begint het ook steeds meer te waarderen gelukkig. Begin juli gaan we voor het eerst met de auto naar Italië, lijkt me heerlijk om al dit leesvoer mee te nemen 😉

 8. Wat een bijzondere winactie, hiervan ga je spontaan lachen. Alle genres worden in dit huis gelezen. Graag deel ik aan anderen. Ze helpen mij veel. Ya voor drie dochters in deze leeftijd, een thriller voor mijn man, een prentenboek voor studente met kinderwerk, poëzie voor de studente GS/IR, een jeugdboek die ik lees voor school en daaraan kan geven, een ontspannende cl voor de eindexamenkandidate en zelf geniet ik van een roman.

 9. Gefeliciteerd natuurlijk. Volg je al heel lang Als ik dit pakket zou winnen kan ik zoveel mensen blij maken en dat is natuurlijk super. Loot heel graag mee.

 10. Wat een goed idee. Het winnen van een boekenpakket is natuurlijk voor een boekverslaafde een reden om mee te dingen naar deze prijs.?

 11. 4 jaar, ik wist niet van het bestaan, maar dat gaat nu veranderen. Ik ga je volgen. Ik lees graag en heb me voorgenomen veel meer te gaan lezen. Niet op een e reader maar heerlijk in een papieren boek. Ik schrijf zelf en heb pas geleden een kinderboek gepubliceerd, Reizende poefjes uitgegeven door Godijn Publishing. Het was mijn debuut en het boek is enthousiast ontvangen. Door boeken te lezen die aanbevolen worden, leer ik om mijn schrijfstijl nog meer te verbeteren. Dus wie weet, ben ik de gelukkige. Ik lees ook graag voor aan kinderen.

 12. Allereerst gefeliciteerd met dit jubileum. En wat een prachtig pakket. Uiteraard volg ik je al op Facebook en ik dacht ook op Instagram. Zal delen. En nog vele jaren blogplezier.

 13. Gefeliciteerd, door omstandigheden ben ik veel boeken kwijtgeraakt, mijn ex had, de boeken die hij wel wilde geven (hij las nooit) bij iemand in een natte schuur opgeslagen. Toen ik eindelijk een huisje had haalde ik ze op, de dozen waren scheef weggezakt. Ik was in shock….wat ik in 50 jaar verzameld en gelezen had, beschimmeld, nat of helemaal aan elkaar geplakt. Volgens mij begrijpt iedere leesliefhebber mijn gevoel wel…..???

 14. Van harte gefeliciteerd 😉
  Volg je al geruime tijd 😉
  Mooie en leuke actie 😉

  Waarom ik dit pakket graag wil winnen?, omdat er een paar (mensen)kinderen zijn die ik graag aan het lezen wil hebben.

  Liked & shared.

 15. Gefeliciteerd met je blog verjaardag.
  Ik doe graag mee, love books.
  En volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter,Instagram & Pinterest.

 16. Happy blog-birthday! Wat een topactie en zo lief dat je een soort van ‘the best of’ weggeeft. Ik zou graag winnen om mijn familie de kans te geven net zo te genieten van lezen, nieuwe boeken, krakende bladzijdes en verhalen om in te verdwijnen als ik. Want dat is een cadeau voor het leven!

 17. Superleuk & van harte!
  tja, waar zal ik beginnen, lezen is superleuk, maakt me blij en is mn passie.. dus ja. graag doe ik mee. Het zonnetje komt er weer aan, ben net jarig geweest..en de zomervakantie lonkt alweer..dus nog meer redenen..voor deze leuke boeken..in pakketvorm te gaan lezen..zou er superblij van worden…dan geef ik licht, dus ..nu maar duimen!
  groetjes, Annette overvoorde
  PS: natuurlijk veel succes met je blog..is superleuk!

 18. Wat leuk dat je een verrassingspakket bedacht heb als prijs voor je blogverjaardag. Ontzettend tof en natuurlijk waag ik een kansje. Wie laat zoiets nu aan zijn/haar neus voorbij gaan. Ik doe graag mee omdat gebleken is dat ik aardig dezelfde boekensmaak heb als jij. Ik heb dan ook alle vertrouwen in jouw boekenkeuze. En als ik win, win ik niet alleen: mijn moeder, zus, nichtje, buurvrouw, schoonmoeder en 2 vriendinnen zijn net zulke lezers en onderling worden er regelmatig over en weer boeken uitgeleend en zouden dan ook meedelen in de boekenwinst en -vreugde.
  En natuurlijk op naar het 5-jarige jubileum!

 19. Verrassingspakket met boeken daar kun je me heel gelukkig mee maken! Ik zou het graag willen winnen omdat ik altijd benieuwd ben naar andere boeken en schrijvers. En ja lezen is mijn passie!! En ik denk Judith, dat je dat gevoel zelf ook kent!! En zeker geretweet op Twitter!!

 20. Gefeliciteerd met je jubileum!! Ik volg je op facebook, insta en twitter.
  Wat een leuke actie!! Ik zou het pakket graag winnen, weerspiegelt ook mijn brede interesse als alles-lezer! En mijn 2 zonen en mijn voorlees kindje vd Voorleesexpress kunnen meegenieten vh YA, kinder- en prentenboek!! Erg leuk!! Nu delen en duimen!!

 21. Ik MOET het pakket helemaal niet winnen. Wat een naar werkwoord, “moeten”. Uiteraard maak ik wel graag kans. Omdat ik een enorme boekenfanaat ben.

 22. Je zult niet merken dat ze gelezen zijn! Als dat wel zo is, is het vaak een heel goed/mooi boek. Een boek dat je doorgeeft omdat anderen dat ook zouden moeten gaan lezen.

 23. Gefeliciteerd met 4 jaar Biepmiepje! Wat een prachtig pakket Daar kan ons hele gezin veel plezier aan beleven inclusief de klas van mijn zoon en de overblijfkindjes. En daarna zullen ook mijn zussen in de rij staan om de boeken te mogen lenen.

 24. Geluk zit voor ons in een klein boekje.
  Daarmee kruipen we in een hoekje.
  Soms ga ik twee keer in de week
  Naar de plaatselijke bibliotheek.
  Als het regent zitten we lekker binnen
  En kan ik aan een nieuw boek beginnen.
  Nu hoop ik deze boeken te mogen lezen,
  dan hebben we komende zomerse maanden niks te vrezen
  Wij hopen daarom dat we winnen,
  Dan kunnen heerlijk leesdagen gaan beginnen !

 25. Het mooie weer komt eraan en dan wil ik graag lekker buiten geniete,
  Wat zou het heerlijk zijn als ik dan lekker kan lezen

 26. Ik heb nog noooooooit een boekenpakket gewonnen! Dus het lijkt me supertof om te winnen 😉 En, oh ja, ik ben natuurlijk gek op lezen!

 27. Wow super leuk! Ik doe graag mee! Ik ben een echte boekenwurm en vooral met dit heerlijke weer vind ik het fijn om buiten een boek te lezen. Ik ben erg benieuwd welke boeken in het pakket zitten, want ik heb veel leuke boeken bij je recensies voorbij zien komen! Ik volg je op Facebook en Instagram…

 28. Hi Judith,

  wat onwijs leuk!
  Op dit moment zijn we druk bezig met een verbouwing in ons huis…ik kan niet wachten totdat alles straks klaar is en ik weer relaxt met een boek op de bank kan hangen :).
  Een boekenpakket zou goed van pas komen!!

  Liefs,
  Lian

 29. Wauw, ook al weet ik natuurlijk niet welke boeken het zijn, ze moeten wel goed zijn, want door je recensies doe ik altijd nieuwe ideeën op (die lijst met wil-ik-graag-lezen wordt maar langer en langer) of raak ik enthousiaster over boeken die al op m’n lijstje stonden. Weet je wel zeker dat je al die mooie boeken weg kunt geven ;)? Ik doe heel graag mee omdat ik dus vrijwel zeker weet dat het fantastische boeken zijn en omdat ik heel graag en veel lees (dit jaar zit ik al op 100 boeken, oeps..) en een stapel nieuwe boeken altijd ontzettend welkom is! Ik volg je overigens op twitter, instagram en bloglovin’ en blijf dat zeker nog een hele tijd doen, op naar de volgende 4 jaar!

 30. Een pakket met daarin 8 boeken. Hiermee zou ik verrast zijn en nog 7 leesliefhebbers mee kunnen verrassen!
  – Roman – voor een zus
  – Chicklit- voor mijn 16 jarig nichtje
  – Thriller- voor mezelf
  – Non-fictie- voor ma
  – young Adults- voor mijn andere bijna 19 jarig nichtje
  – Jeugdboek- voor de 8 jarige zusje van de nichtjes
  – Prentenboek- voor de peuterspeelzaal waar ik vrijwilligers werk doe.
  – Poëziebundel- voor een tante

  Diverse genre’s voor diverse karakters.

  En oja, Judith van harte gefeliciteerd met de 4 jarig jubileum.

 31. Wat leuk zo’n verrassingspakket! Al is het alweer even geleden toch nog van harte gefeliciteerd met je 4de blogverjaardag! Ik hou van verrassingen en laat me graag verrassen dus ik doe mee 😉 Ik volg op Bloglovin en gedeeld via G+.

 32. Wat tof dat je blog alweer vier jaar bestaat! Ik maak graag kans op het verrassingspakket. Ons gezin bestaat echt uit een stel lettervreters, dus het komt goed terecht! (Ik volg je op Instagram)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.