Win een verrassingspakket! #biebmiepje4jaar


Blogverjaardag
Het is alweer eventjes terug, maar op 22 maart bestond mijn blog 4 jaar! En jullie hadden nog een winactie van me tegoed… Benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan gauw verder!


Verrassingspakket
Haha, zo wordt er nog niet veel meer duidelijk hè?! Het is dan ook een verrassingspakket! Ik heb uit mijn voorraad ex-recensieboeken (je zult niet merken dat ze gelezen zijn, erewoord!) een pakket samengesteld met voor het hele gezin wat wils. Dus denk je dat jij wel raad zou weten met dit pakket? Doe dan mee aan de #biebmiepje4jaar winactie!

Wat moet je doen?

 • Je volgt me natuurlijk ergens! (FB/Instagram/Twitter/Blog)
 • Je maakt me in een reactie onder dit blogbericht duidelijk waarom jij dit pakket moet winnen
 • Ik zou het erg waarderen als je de winactie via social media zou delen 🙂
 • Je woont in Nederland of geeft na winnen een adres in Nederland op (Sorry! Verzendkosten…)
 • Je reageert uiterlijk zaterdag 20 mei, zondag 21 mei kies ik een winnaar en neem ik contact op (laat dus een geldig e-mailadres achter)
 • Gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen, anders kies ik een andere winnaar…

Veel succes!
-X- Judith

86 thoughts on “Win een verrassingspakket! #biebmiepje4jaar

 1. Lijkt me een geweldig pakket, voor elk wat wils hier bij mij thuis, zelfs voor mijn kleine nichtje dat vrijdag 2 jaar wordt! Samen gezellig lezen.

 2. Ik zou GRAAG dit pakket willen winnen, omdat ik een echte boekenwurm ben! Ik kan niet genoeg krijgen van (voor)lezen

 3. Wow, wat spannend, zo’n verrassingspakket! Daar kun je heel veel kanten mee op, er zit een spannende thriller bij voor mijn man, young adults voor mijn nichtje, een jeugdboek voor onze 10-jarige kleinzoon en voor mezelf nog heel veel meer. 🙂 Hier word ik wel heel erg blij van

 4. Ik wil heel erg graag mee doen met deze fijne actie zodat ik wat voor kan lezen een mijn zoontje maar ook heerlijk even een momentje kan hebben met een mooi fijn boek.

 5. Aangezien ik een geweldige boekenfanaat ben, doe ik heel graag mee met deze winactie.
  Ik heb dolbenieuwd om te zien wat er inzit en het zou het ideale tijdverdrijf zijn voor de zomer.
  Liefs,
  Stephanie

 6. Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik heel erg van lezen houd en ik mijn zusje ook kan aansporen met wat nieuwe boeken om weer te gaan lezen. En omdat er twee Young Adults in zitten ❤️ En een roman voor mijn moeder, thrillers vind ik ook heel leuk en een een prentenboek voor mijn zusje van 4 jaar. Het jeugdboek geef ik dan aan mijn andere zusje van 12 jaar.
  En het is nu lekker weer dus tijd om weer nieuwe boeken te lezen!

  Je blog is altijd echt super leuk en dit is een hele leuk winactie!!
  Xxx Roma

 7. Hoi Judith!

  Leuke winactie!
  Hier kan ik 4 jaar verjaardagen mee vooruit 🙂
  Gedeelde pret is groeiende pret 🙂 🙂 🙂 🙂

  Ik doe graag mee!

  Lieve groet & nog vele jaren!
  Jani

 8. Van harte gefeliciteerd met je 4 jarig blog bestaan. Dit boekenpakket zal heel goed gelezen gaan worden. Voor elk wat wils. Ik ben erg benieuwd.

 9. wat een leuke actie zeg! wij zijn alle (gezin met 2 dochters) dol op lezen.
  Vooral mijn dochter van 4! als we haar voorgelezen hebben gaat ze lekker slapen en daarna kruip ik met een boek in bed. Heerlijk! ik maak dus graag kans

  Ik doe mee via fb @amandavdbroek

 10. Oh wat ontzettend tof! Ik ben dol op verrassingen 🙂 onze boekenkast is helaas al ruim een jaar in dozen opgeborgen (huis te koop, geen plek voor rommelige open kasten…) dus ik snak regelmatig naar iets nieuws. Gelukkig zijn er leuke minibiebs in de buurt, maar dit zou ook fantastisch zijn 🙂

 11. Spannend, zo een verrassingspakket. Bij ons thuis leest iedereen, en er zit voor ieder wat wils bij. Heerlijk, samen op de bank lezen met een mooi muziekje op de achtergrond. Ik doe dan ook graag mee aan deze actie. Leuk!

 12. Boeken winnen is altijd leuk als dat de verrasingpakket is ? ikzelf kan helaas geen boeken meer veroorloven en zelfs geen geld voor bieb dus lees ik nu mijn tbr weg maar het groeit nu niet zo hard meer ? dus dit zou een leuke cadeau zijn.

 13. Wauw alweer 4 jaar. Wat gaat dat snel! Je hebt zoveel bereikt in deze jaren en er zullen vast nog vele mooie lees jaren volgen. Ik zou dit mooie pakket eerst zelf lezen en dan doneren aan een minibieb in de buurt zodat heel veel mensen van jou mooie pakket kunnen genieten en de kinderboeken daar maak ik Kinderzwerfboeken van zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen genieten van deze boeken. Op nog vele mooie jaren.

 14. Verrassingspakketten… Altijd leuk! Ik doe dus heel graag mee op het laatste moment ? Ik volg je via instagram en Facebook.

 15. Gefeliciteerd met alweer 4 mooie blogjaren! Ik wens je een mooi nieuw jaar!
  Het is altijd heerlijk om verrast te worden en zeker met een heerlijk pakket vol boeken van verschillende genres, daarom waag ik graag een kansje. Zal deze stapel dan ook zeker delen zodat meer mensen ervan kunnen genieten.
  Gedeeld via twitter @TurtleBookwurm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.