Top 3 recensies 2016


Top 3 recensies 2016
Ik vond het zelf wel erg leuk om te kijken welke recensies er in 2016 op www.biebmiepje.nl het meest bekeken werden. Ben je ook benieuwd? Lees dan gauw verder!


1. Onder mijn huid – Marlies Slegers
Dat deze recensie bovenaan zou staan vond ik niet verrassend, ik heb af en toe eens gekeken welke recensie er per maand het meest bekeken was en dan kwam deze er vaak uit. Ben er erg blij mee, het is namelijk een jeugdboek waarvan ik hoop dat veel mensen het zullen lezen, over een belangrijk onderwerp: sexting.
De recensie die ik schreef in juni lees je hier.


2. Het meisje in de trein – Paula Hawkins
Deze nummer twee vond ik wel verrassend; de recensie is namelijk al in mei 2015 online gekomen! Maar kennelijk is door het verschijnen van de verfilming (Aanrader overigens! Erg goed verfilmd) de interesse in recensies van het boek toegenomen…
Mijn recensie lees je hier.


3. Nachtblauw – Simone van der Vlugt
Met deze nummer drie ben ik erg blij! Dit is echt één van de mooiste boeken die ik in 2016 las, of eigenlijk die ik ooit las. Zo realistisch, zo meeslepend. Een historische roman met thrillerachtige aspecten, perfect gewoon! Fijn dat lievelingsauteur Simone van der Vlugt zoveel bekeken werd op mijn blog.
De recensie lees je hier.

Kende jij deze recensies al? En heb je de boeken al gelezen? Ben benieuwd!
-X- Judith

 

6 thoughts on “Top 3 recensies 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.