Trolls: Het boek van de film & sticker- en doe-boek

trolls het boek van de film

Heel, heel lang geleden leefden in een lieflijk bos de gelukkigste wezentjes die ooit hebben bestaan… de TROLLEN!

Korte inhoud van het boek
Dit zijn de Trollen! Zingende, dansende, vrolijke wezentjes die voortdurend met elkaar knuffelen.
Maar als de Bergens het Trollendorp hebben gevonden, moeten Poppy en Knoest hun vrienden gaan redden. En ook de onbezorgde levensstijl van de Trollen staat op het spel!

Na vele jaren zingen, dansen, knuffelen en scrapbooken was zijn dochter, Prinses Poppy, groot genoeg om Trollenkoningin te worden.

trolls-2
Mijn mening
Heb jij de film Trolls al gezien? Ik ben er samen met mijn zoontje van vijf naartoe geweest en we hebben echt genoten! Het was grappig, lief en een beetje spannend. Als je de film gezien hebt ben je helemaal verliefd op de kleurrijke, vrolijke, muzikale en knuffelige Trolls. Superleuk als er dan veel merchandise op de markt is waardoor je thuis ook nog kunt genieten van de kleurrijke Trollenwereld.Β (ik zou er wel van alles van willen gaan sparen, maar ik hou me in πŸ˜‰ )

Zo heeft uitgeverij Meis & Maas o.a. Het boek van de film en een lekker groot doe-boek. In het boek, met knallende en glitterige cover,Β staat in het kort het verhaal van de film, in lekkere voorleeslengte, en hij staat uiteraard vol met de kleurrijke en vrolijke beelden uit de film. De bladzijden zijn lekker stevig en dus kinderhandjesvriendelijk. Ik waande me echt weer even in die wereld. Enige jammere is wel dat je zo op papier die heerlijke muziek niet meekrijgt die er in de film bij hoort, dus sowieso de film kijken hoor!

Het doe-boek heeft ook al zo’n heerlijke knallende en glitterige voorkant. Er zitten heel veel stickers in, voornamelijk regenboogkleurige vierkantjes, waarmee je op sommige pagina’s in het boek aan de slag kunt om figuurtjes uit de film in te “kleuren”. Erg leuk bedacht! (Ben wel benieuwd of mijn kleuter er het geduld voor gaat hebben) Daarnaast staan er een heleboel spelletjes en kleurplaten in, echt een boek boordevol doe-plezier!

trolls-3
Als je al geen fan bent, word je het wel door het lezen van dit boek en knutselen in het doe-boek!
Tip:Β Β zoek maar eens op de siteΒ van Meis & Maas naar “Trolls” dan zie je wat ze er verder nog allemaal voor leuks van hebben!

One thought on “Trolls: Het boek van de film & sticker- en doe-boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.