Sherlock Holmes: meesterspeurder – Geronimo Stilton

sherlock holmes - geronimo stilton

Sherlock Holmes is detective. De beroemdste van Londen. Nee, van heel Engeland! En de slimste is hij ook.

Korte inhoud
Diefstal, roof, oplichting en andere duistere zaken: Sherlock Holmes helpt je uit de brand! Met zijn messcherpe blik en zijn onovertroffen manier van denken weet ’s werelds beste en meest beroemde speurneus iedere misdaad op te lossen. Hoe ingewikkeld die ook lijkt. Maar hij doet dit niet alleen. Zijn trouwe assistent Watson staat altijd klaar om samen met meesterspeurder Sherlock Holmes ieder mysterie te ontrafelen!

We hebben samen al heel wat vreemde zaken opgelost… De spannendste en raarste avonturen heb ik opgeschreven. Speur je mee?

Auteur
“Geronimo Stilton werd geboren in Rokford (Muizeneiland) en studeerde af in de Geschiedenis van de Rattentaal en de Filosofie van de Snorhaar. Hij is uitgever van De Wakkere Muis, de meest gelezen krant van Muizeneiland. Daarnaast is Geronimo Stilton ook schrijver. De boeken van Geronimo Stilton zijn in muizenissig veel verschillende talen uitgegeven en hij heeft er inmiddels al heel wat prijzen mee in de wacht weten te slepen! Ondanks al zijn avonturen houdt Geronimo Stilton nog wel het meeste van zijn rust …”

Mijn mening
Ik kijk graag naar Sherlock (met Benedict Cumberbatch) en Elementary (ook een Sherlock Holmes-serie) en geniet dan van hoe de geest van speurneus Sherlock werkt. Onwijs leuk dus om een Geronimo versie van Sherlock Holmes te lezen!

Dokter John Watson, de trouwe assistent van Sherlock, schrijft al hun avonturen op. Een paar van die avonturen staan in dit boek; De Club van de Rode Haren, De blauwe diamant en De gouden kroon. Sherlock weet uiteraard alle drie de, soms bizarre, zaken tot een goed einde te brengen. De slechteriken verdwijnen achter slot en grendel en de spullen komen terug bij de rechtmatige eigenaars.

Sherlock en Watson zijn zó lekker hun herkenbare zelf in dit boek! Wat ontzettend leuk om ze mee te maken in deze jeugdversie. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen Sherlock Holmes-liefhebbers. Echt weer een heel erg leuke, speels vormgegeven, Geronimo Stilton klassieker!

Sherlock Holmes: meesterspeurder
ISBN 978-90-859-2366-4 – Uitgever: De Wakkere Muis – 224 pagina’s – Verschenen: september 2016 – Vertaald door: Dorette Zwaans

[bol_product_links block_id=”bol_583ffc88b8e58_selected-products” products=”9200000060486678″ name=”Sherlock” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “Sherlock Holmes: meesterspeurder – Geronimo Stilton

  1. Dit klinkt zo leuk! Ik ken Geronimo Stilton van de tv-serie die over de muis gemaakt is. Ik heb echter nooit de boeken gelezen. Misschien dat ik ze maar eens op moet zoeken in de bieb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.