Het Boekendagboek – Caroline Cracco

het boekendagboek - caroline cracco

Weet jij nog welke boeken je het afgelopen jaar las en wat je daarvan vond? Kun je nog die ene zin opdreunen die zó mooi was dat je jezelf beloofde om deze nooit te vergeten?

Beschrijving
Niets is leuker dan lijstjes maken, toch? In Het Boekendagboek combineer je dat nu met je andere lievelingsbezigheid: lezen. 

Samen met Caroline Cracco  (bekend van o.a. YALFest NL) maakten we Het Boekendagboek: Goodreads, maar dan op papier.

In Het Boekendagboek kun je bijna 70 boeken beschrijven, beoordelen en herinneren. Wat was de mooiste scène? Je lievelingsquote? Het leukste personage? Hoe veel sterren geef je het boek? Deze spreads worden afgewisseld met lijstjes (‘Deze boeken zou ik redden uit een brandend huis’), quotes en fantastische  illustraties.

Het Boekendagboek schreeuwt erom om ingevuld te worden en is een must-have voor elke booklover.

het-boekendagboek-2
Illustrator
“Cracco maakt illustraties, infographics en animaties.
Allemaal in een eigen, herkenbare, vrolijke en humoristische stijl.
Voor tijdschriften, boeken, affiches, digitale media – tot en met wandversieringen aan toe. Voor commerciële merken en voor kleine ondernemers, voor uitgevers en voor particulieren”

het-boekendagboek-3
Mijn mening
Tsja, natuurlijk weet ik nog precies wat ik allemaal gelezen heb, wat ik van de boeken vond en heb ik mooie quotes genoteerd, dat doe ik allemaal voor en op mijn blog al! En 66 boeken beoordelen? Ik lees er véél meer in een jaar… Waarom dan toch dit Boekendagboek?

  1. Ik hou van mooie dingen! Heb je gezien hoe dit notitieboek eruit ziet vanbuiten? Super de luxe, super shiny, super aantrekkelijk! En heb je gezien hoe dit notitieboek eruit ziet vanbinnen? Heel speels en fris vormgegeven, super aantrekkelijk! 😉
  2. Ik hou van notitieboeken in allerlei soorten en maten, is een soort verslaving (of afwijking 😉 ) en invulboeken zijn nog leuker!
  3. Ik hou van schrijven op papier, ik maak onwijs veel aantekeningen tijdens het lezen, hoe leuk is het dan om na het lezen ook dit boek nog eens met de hand in te vullen?
  4. Ik hou enorm van quotes, helemaal bookquotes, en in dit boek staan een flink aantal mooi vormgegeven quotes!
  5. Ik hou van lijstjes en laat je nou in Het Boekendagboek tussen de gelezen boeken door allerlei leuke invullijstjes hebben! Zoals o.a.: een wishlist, 10 boeken die je zou redden bij een brand, top 5 book boyfriends, nog een wishlist (nooit genoeg te wensen!) en top 10 mooiste quotes. En dan staat er als bonus achterin ook nog een Boekenbingo!

Eindconclusie: Hoe perfect is het dat er zo’n prachtig notitieboek/invulboek is wat over je allerliefste bezigheid gaat: lezen? Heerlijk, nog meer, bezig zijn met boeken, wie wil dat nou niet? Ik ga er lekker in het frisse nieuwe jaar in starten!

Heb jij Het Boekendagboek al op je december-verlanglijstje staan? Doen hoor!

het-boekendagboek-4

[bol_product_links block_id=”bol_5840767bddd39_selected-products” products=”9200000059268434″ name=”boekendagboek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

3 thoughts on “Het Boekendagboek – Caroline Cracco

  1. Ik heb de ‘December Celebrate Books Box’ besteld met het boekendagboek. Ik wil deze zo graag, maar in de boekhandels heb ik hem nog nooit zien liggen helaas 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.