Winactie INFERNO

filmposter1
Winnen! Filmkaartjes & filmeditie van het boek!
De langverwachte nieuwe Dan Brown verfilming INFERNO draait vanaf 13 oktober in de bioscoop. (www.infernofilm.nl) Vandaag dus!!! Ik ben een enorme Dan Brown fan en heb genoten van al zijn boeken en ook van de verfilmingen van The Da Vinci Code en Angels & Demons. Ik kan dus niet wachten om naar de bioscoop te gaan voor deze nieuwe film!

Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan hier de filmtrailer:

Smaakt naar meer, veel meer, of niet?
Dat is mooi! Want ik mag van Universal Pictures een hele mooie prijs weggeven! 2x 2 filmkaartjes en 2 edities van de filmeditie van het boek! Als je wint kun je dus samen met iemand naar deze geweldige film én je kunt het boek (nog eens) lezen 🙂

brown-inferno-filmeditie_final
Winnen!
Wat moet je doen om kans te maken?

 • Je volgt me op Facebook, Twitter en/of Instagram
 • Delen van de actie is lief, maar niet verplicht
 • Je laat een reactie achter op deze blogpost met een geldig e-mailadres
 • Je kunt reageren tot en met zondag 16 oktober, maandag de 17e maak ik de 2 winnaars bekend (korte looptijd, kunnen jullie snel naar de film!)
 • Je reageert binnen 3 dagen op de mail die ik je stuur als je gewonnen hebt, anders kies ik een andere winnaar

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd Linda W & Charlotte V! Jullie hebben een mailtje ontvangen. Bedankt voor het meedoen allemaal!

Tom Hanks and Felicity Jones star in Columbia PIctures' "Inferno."
Tom Hanks and Felicity Jones star in Columbia PIctures’ “Inferno.”

Veel succes!
-X- Judith

38 thoughts on “Winactie INFERNO

 1. Ik doe graag mee voor mijn verjaardag op 19 oktober. Gezellig een avondje met manlief naar de bios terwijl oma op de tweeling past hihi. Ik heb hiervoor het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 2. Awesome! Ik heb de laatste dagen nogal moeite met wakker worden omdat het weer zo donker is, dus scroll ik door Facebook om ervoor te zorgen dat mijn ogen niet meer dichtvallen. Altijd leuk als je dit dan tegenkomt – meteen wakker!

  Ik volg je dus op Facebook, Twitter (mijn naam is daar SamSamantha of zoiets) en Instagram (mijn voor- en achternaam met een punt ertussen). Mijn volledige naam kan je in mijn e-mailadres zien!

  Het boek zou ik overigens weggeven aan een heel slechte Dan Brown-fan! Zij leest alleen fantasy en Brown, maar heeft Inferno nog steeds niet gelezen (de rest wel). Zou dus een leuke verrassing zijn in het vliegtuig op weg naar IJsland. Ik heb het boek zelf wel al gelezen, weet alleen het einde niet meer precies dus dan is de film ook extra leuk.

 3. Afgelopen zomer naar Venetië geweest en van een collega de tip gekregen om Inferno te lezen. Helaas niet aan toegekomen en wil het boek nog graag lezen, maar eerst de film zien!

 4. Leuk, ik doe graag mee! Mijn man is niet zo dol op lezen maar gek op film kijken. Kijk ik lekker mee en lees het boek. Erg nieuwsgierig naar boek en film, erg genoten van de Da Vinci code.

 5. Wauw, ik doe heel graag mee met deze toffe winactie!! Ik heb ontzettend genoten van het boek en ook van de andere boekverfilmingen, dus ik ben ontzettend benieuwd naar deze film. Ik kom er net pas achter dat ik je alleen nog maar via bloglovin volgde, nu dus ook via twitter en instagram!

 6. Ik doe graag mee, gisteren de trailer op tv gezien en mijn man zei gelijk: ‘Daar wil ik heen!’
  Komt mooi uit dat we volgende week vrij zijn, dus lekker snel kunnen gaan. Ik hoop hem ermee te kunnen verrassen 🙂

 7. Super ! Lijkt me super spannend ! En mocht ik na de film ook aan geheugenverlies lijden dan kan ik altijd het boek weer even lezen 😉 !

 8. Leuke winactie! Ik doe graag mee! Mijn moeder en ik zijn grote fans van de andere films. Mijn moeder ook van de boeken, die heb ik ook geprobeerd te lezen, maar dat vond ik echt nog te moeilijk. Nu 2 jaar later kan ik het misschien weer gaan proberen!
  Ik volg je op Instagram en Twitter (Daar heb ik je tweet ook geretweet), want Facebook gebruik ik eigenlijk niet.
  Veel plezier en succes met het uitkiezen van de winaar 🙂

 9. Hier doe ik graag aan mee. I “hartje” boekverfilmingen. Tussen het lezen door om mijn quotum van dit jaar nog te halen en het trainen voor een marathon maak ik heel graag ruimte voor een avondje film.

 10. Lijkt me een super spannende film.
  En met Tom Hanks is eigenlijk altijd goed.
  Ik heb de actie gedeeld via Facebook & Twitter

 11. Super spannend is de Trailer, veelbelovend! Ik zou heel graag met een vriendin, ook een Dan Brown fan, een spannende bioscoopavond hebben. Ik doe graag mee en volg je al op Facebook & Instagram.

 12. Leuk! Graag waag ik een kansje! Heerlijk samen met mijn vriend (voor de eerste keer) naar de bios en dan meteen zo’n leuke en spannende film! Waag graag een kansje.
  Volg je op FB onder mijn eigen naam en op Twitter, Bloglovin’ en Instagram onder (@)TurtleBookwurm.

 13. Leuke actie! Zou de film wel samen met mijn man willen zien! Hij is de 17de jarig dus winnen zou een extra kado voor hem betekenen ?

  (Ik volg je op in stag ramt witter en facebook )

 14. Wat een leuk actie! Ik heb het boek gelezen en het is een echte aanrader! Dus ik zou ook graag naar de film willen gaan. 🙂 Mijn vader is ook een groot fan dus die zou ik dan gezellig meenemen.
  Ik volg je nu ook op facebook en twitter dus ben ook erg benieuwd naar al je toekomstige berichten. 🙂
  groetjes,
  Lian Lieke

 15. We hebben de bioscoopkaartjes vorige week zaterdag verzilverd. De kinderen gingen overwacht uit logeren en dat gaf ons de kans om naar de film te gaan. Tijdens de pauze zij mij man, dat hij blij was met de gewonnen kaarten (anders waren we waarschijnlijk niet gegaan ivm drukte in ons gezin) en de film op groot scherm kon zien. Ons avondje uit is zeer geslaagd. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.