Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg

Handlettering doe je zo

Met dit boek wil ik je laten ontdekken hoe leuk handlettering is en je inspireren om er verder mee aan de slag te gaan.

Korte inhoud
“Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek kan iedereen snel zelf aan de slag. Ben je fan van al die mooie plaatjes op instagram en Pinterest maar weet je niet hoe je moet beginnen? Met dit boek lukt het wel! Duidelijke stap-voor-stap handleidingen, tips, trucjes, heel veel inspiratie en kleine projecten om direct mee te beginnen. Een boek waar beginners en gevorderden mee uit de voeten kunnen!”

Handlettering is de kunst van het letters tekenen en hoe leuk is het om die kunst te beoefenen!

Handlettering 1
Auteur

“Karin Luttenberg is grafisch vormgever en illustrator. Op Instagram bouwde ze met haar account Paperfuel een grote groep volgers op. Op het sociale medium deelt ze haar kunstwerkjes op het gebied van handlettering. Daarover gaat ook haar eerste boek Handlettering doe je zo!” (www.hebban.nl)

Handlettering 2
Mijn mening

Dit boek heeft niet alleen een uiterlijk om verliefd op te worden – liefde op het eerste gezicht – maar ook een binnenkant waar ik helemaal weg van ben! Van alle prachtige handlettering-kunstwerken en ook van hoe het er als geheel uitziet. Je gelooft haast niet dat je zelf ook zoiets moois op papier zou kunnen krijgen…

Maar dat is juist wel wat Karin Luttenberg voor elkaar krijgt met dit boek! Er staan zoveel heldere voorbeelden, uitleg en tips in, dat je heel goed op weg geholpen wordt om zelf aan het “handletteren” te gaan. En wat is het verslavend als je eenmaal begonnen bent!! Ik heb echt een nieuwe hobby ontdekt. Net begonnen en nu al reuze-enthousiast!

Ik houd van tekenen, maar doe het niet vaak genoeg, en ik houd van mooie woorden, die twee liefdes kan ik met handletteren samenbrengen. Perfect gewoon! (sorry voor alle uitroeptekens!) Ik heb al een aantal materialen die Karin tipt in het boek aangeschaft en ga lekker op zoek naar meer.

Dit boek zit boordevol inspiratie. Ik heb al onwijs veel ideeën in mijn hoofd zitten, nu nog uitvoeren en flink blijven oefenen. Maar dat komt wel goed! Bedankt Karin en Moon voor dit creatieve pareltje! <3

Handlettering 3
Handlettering doe je zo!

ISBN 9789048834228 – Uitgever: Moon – 96 pagina’s – Verschenen: juli 2016
Bestel je via deze link bij Bruna, krijg ik een kleine vergoeding.

9 thoughts on “Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.