Werkboek Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg

Als vervolg op Handlettering doe je zo! heb ik dit werkboek gemaakt! Ik heb allerlei verschillende oefeningen bedacht waar je creatief mee aan de slag kunt.

Korte inhoud
Handlettering is hot en Karin Luttenberg maakt een mooi eindresultaat haalbaar voor iedereen!
Met dit werkboek kun je nog makkelijker zelf aan de slag. Het staat boordevol originele opdrachten en heel veel oefenpagina’s. Zo maak je je de basics van handlettering sneller eigen en kun je eenvoudig en op een leuke manier je vaardigheden vergroten! 

‘Durf te schetsen!’ want daar begint alles mee.


Auteur
“Karin Luttenberg is grafisch vormgever, ontwerper en eigenaar van paperfuel.nl. Handlettering is haar passie. Ze werkt voor diverse opdrachtgevers zoals Flow, Flair en LINDA magazine.”


Mijn mening
Eerder besprak ik hier al het eerste boek van Karin Luttenberg, Handlettering doe je zo!, nu is er dit “vervolg”, een werkboek waarin je flink kunt oefenen.

Ook dit boek ziet er weer super aantrekkelijk uit vind ik. Strak, speels, zwart-wit, ik hou ervan! En binnenin is het niet anders. Dit werkboek staat boordevol leuke oefeningen, want van oefenen, oefenen, oefenen ga je steeds beter en makkelijker handletteren. Je oefent met verschillende soorten letters en cijfers, banners, kaderen en allerlei tekenopdrachten. Je bent bezig met quotes, je dagelijkse omgeving en leuke vormen opvullen.

Wat is het toch leuk en ontspannend om hiermee bezig te zijn! Juist nu ik die ontspanning zo goed zou kunnen gebruiken lukt het niet zo, ken je dat? Maar van weer even met dit boek bezig zijn en zien wat er allemaal voor leuks in staat raak ik wel heel erg geïnspireerd!

Werkboek Handlettering doe je zo! is een zeer waardevolle, super leuke en inspirerende aanvulling op bestaande handlettering boeken. Onmisbaar voor een ieder die er graag mee aan de slag wil. Door de laagdrempeligheid en vele oefeningen zeer geschikt voor de beginner, maar ook zeker inspirerend voor de wat gevorderde handletteraar. Een boek om heerlijk mee aan de slag te gaan.
Want: Handlettering is leuk! & Handletteren maakt vrolijk! Hoe meer inspiratie, hoe beter, toch?!

Werkboek Handlettering doe je zo!
ISBN 9789048837700 – Uitgever: Moon – 96 pagina’s – Verschenen: november 2016

[bol_product_links block_id=”bol_588618a394bec_selected-products” products=”9200000066746114″ name=”werkboek handlettering” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Werkboek Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.